Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO: Tânăr din Alba, pasager ”luat la ocazie”, rănit într-un accident pe Autostrada A1. Șoferul, tot din Alba, a fugit

Publicat

accident soimus

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din județul Alba, a fost rănit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina care îl luase la ocazie, un autoturism BMW înmatriculat în Alba, a intrat într-un parapet, pe Autostrada A1, în localitatea Șoimuș, județul Hunedoara. Șoferul vinovat a fugit de la fata locului și este cautat de polițiști.

acc soimus

În urma accidentului care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Șoimus, judetul Hunedoara, șoferul autoturismului care a intrat într-un parapet a plecat de la locul accidentului, pe jos,acesta fiind cautat de polițiști.

”În cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, conducătorul unul BMW înmatriculat in jud Alba, care circula pe A1, în zona Soimus, a depășit un tir în zona în care banda 2 se îngustează pentru ieșirea spre nodul rutier de la Șoimus și a lovit parapetul din beton, după care a abandonat mașina și a părăsit locul faptei pana la sosirea polițiștilor.

La fata locului a fost găsit un tânăr de 29 de ani, din jud. Alba (pasager, rănit ușor, în stare de ebrietate), care a declarat că a fost „luat la ocazie” și nu il cunoaște pe șoferul mașinii.

Polițiștii Biroului Autostrăzi au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto și a atragerii acestuia la răspundere penală” a transmis Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Politistii Biroului Autostrazi au intocmit dosar penal si fac cercetari pentru identificarea soferului.

Victima a fost transportată la spital cu traumatism de coloana lombară și multiple plăgi.

foto: IPJ HD

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax