Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Bucium, reţinut de poliţişti, după ce a fost prins la volanul unei autoutilitare furate

Publicat

Un tânăr de 20 de ani din Bucium a fosr reţinut de poliţişti, după ce a fost oprit în trafic, iar oamenii legii au descoperit că autoutilitara pe care o conducea era furată. În plus, acesta nu are permis de conducere, astfel că va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din Cîmpeni au oprit în oraş, pentru control, miercuri, la ora 15,15, o autoutiliutară condusă de C.V.I. (20 de ani), din comuna Bucium, judeţul Alba. În urma verificărilor, au descoperit că autoutilitara condusă de tânăr fusese furată, în noaptea de 27/28 iulie, din Cluj-Napoca. În plus, acesta nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

C.V.I. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, pe numele lui fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt calificat şi conducere fără permis. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax