Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din comuna Ciugud, condamnat la închisoare. Pentru ce va sta doi ani, după gratii

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un tânăr din comuna Ciugud a ajuns la închisoare, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de către Judecătoria Alba Iulia.

Polițiștii l-au reținut joi și l-au transportat la penitenciar.

Potrivit IPJ Alba, joi, 15 decembrie, polițiștii Secției 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au depistat și reținut un bărbat de 22 de ani, din comuna Ciugud, județul Alba, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Alba Iulia.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani și o lună, pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost depus în penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Instanța a decis 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, în stare de recidivă postcondamnatorie.

Inculpatul mai avea o pedeapsă de 1 an şi 4 luni închisoare, cu suspendare, de acum doi ani. În final, magistrații au decis 2 ani şi 1 lună închisoare, în regim de detenție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax