Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Galda de Jos, reţinut pentru furt calificat. A sustras din gospodăria unui localnic un hidrofor şi un motor electric

Publicat

Un tânăr din Galda de Jos, cunoscut cu antecedente penale, a fost reţinut de poliţişti, luni, sub acuzaţia de furt calificat. A sustras din gospodăria unui localnic un hidrofor şi un motor electric pe care intenţiona să le valorifice la fier vechi. A fost prins însă de oamenii legii, care i-au deschis dosar penal.

Luni, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt în dauna unui cetăţean din comună în legătură cu care poliţia a fost sesizată duminică.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în 4 ianuarie, în jurul orei 19.00, C.I.N., de 33 de ani, din Galda de Jos, cunoscut cu antecedente penale, a escaladat gardul locuinţei păgubitului, iar din curte a sustras un hidrofor şi un motor electric, bunuri pe care le-a ascuns în apropierea locuinţei, într-o grămadă de crengi.

Luni dimineaţa, suspectul s-a deplasat cu o autoutilitară condusă de un consătean şi a încărcat hidroforul şi motorul, cu scopul de a le transporta la un centru ce colectare a deşeurilor feroase, pentru valorificare.

Poliţiştii Secţiei 1 Galda de Jos au depistat autoturismul în trafic şi au identificat bunurile recalmate ca furate, a căror valoare a fost estimată la 800 de lei.

Faţă de principalul suspect de comiterea furtului a fost luată măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Alba Iulia, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    joi, 09.01.2014 at 20:17

    Ce am citit mai sus arata ca nu politia mai face si serviciul ei de baza.Din pacate sunt putini politistii care muncesc,marea majoritate se ocupa cu exact inversul statutului de politist,pentru ca,asta e mostenirea grea,profesorii lor din scoala de politest au fost militieni la baza.Tot respectful pentru POLITISTI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax