Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din judeţul Mureş, REŢINUT de poliţiştii din Alba. A provocat ACCIDENT la Ocna Mureş, după ce a condus beat şi fără permis

Publicat

etilotest_Poliţiştii din Ocna Mureş l-au reţinut pe un  tânăr din judeţul Mureş care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere, a provocat un accident rutier, soldat cu pagube materiale, pe raza oraşului Ocna Mureş, transmite IPJ Alba.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de L.P., de 34 de ani, din comuna Chinteni, judeţul Mureş, care, în 9 august, în jurul orei 17.35, în timp ce conducea un autoturism, pe strada 8 Martie din oraş, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu o remorcă aflată în afara carosabilului, potrivit IPJ.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din analiza probelor de sânge recoltate, au rezultat valorile de 1,75 g/l alcool pur în sânge (la prima probă) şi 1,60 g/l alcool pur în sânge (la a doua probă).

Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax