Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Rădeşti cercetat de poliţişti. A JEFUIT un magazin alimentar din Aiud, în februarie. Suspectul este plecat din ţară

Publicat

jaf magazin Poliţiştii au identificat persoana care în seara zilei de 6 februarie a plecat cu suma de 4.000 de lei dintr-un magazin alimentar din Aiud, „Arancea Market”. Este vorba despre un tânăr de 18 ani din comuna Rădeşti care acum este cercetat de poliţişti pentru tâlhărie. În prezent tânărul este plecat din ţară, dar va fi solicită arestarea preventivă a acestuia, în lipsă.

Poliţiştii din Aiud au identificat persoana bănuită de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie la un magazin alimentar din municipiul Aiud. Este vorba de un tânăr de 18 ani, din comuna Rădeşti, judeţul Alba. În seara zilei de 6 februarie, ar fi ameninţat-o pe vânzătoare şi a luat suma de 4.000 de lei şi un pachet de ţigări.

Miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, l-au identificat pe T.A.A., de 18 ani, din Rădeşti, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în data de 6 februarie, în jurul orelor 21.00, a ameninţat-o pe vânzătoarea unui magazin din Aiud, cu un pistol cu aer comprimat, împrejurare în care a sustras suma de 4.000 de lei, bani proveniţi din încasări şi un pachet cu ţigări.

Se pare că tânărul era însoţit de un minor în vârstă de 17 ani însă acesta nu ar fi cunoscut intenţiile sale şi a rămas afară pe durata comiterii faptei.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că după comiterea faptei, tânărul ar fi părăsit ţara. Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud a dispus efectuarea, în continuare, a urmăririi penale faţă de T.A.A., pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată”, iar după îndeplinirea tuturor procedurilor de citare şi punerea în mişcare a acţiunii penale, va fi solicită arestarea preventivă a acestuia, în lipsă.

Cercetările sunt continuate.

Citeşte şi JAF la un magazin alimentar din Aiud. Un bărbat a furat 4.000 de lei, după ce a amenințat-o pe vânzătoare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax