Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Zlatna, ARESTAT PREVENTIV pentru furt. A sustras bunuri de 15.000 de lei din locuinţe şi magazine

Publicat

arestatUn tânăr în vârstă de 23 de ani din Zlatna a fost arestat preventive, fiind acuzat că a sustras bunuri în valoare de 15.000 de lei din locuinţe şi magazine din zona Munţilor Apuseni. Acesta are antecedente penale.

Poliţiştii Postului de Poliţie Bucium, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud, l-au identificat şi reţinut pe C.N., de 23 de ani, din Zlatna, cunoscut cu antecedente penale, cercetat pentru că a comis furturi prin care a cauzat un prejudiciu de peste 15.000 de lei.

În noaptea de 27/28 ianuarie, a pătruns prin efracţie într-un magazin din localitatea Poieni, comuna Bucium şi a sustras bunuri alimentare şi sume de bani, cauzând un prejudiciu în valoare de 600 de lei.

În aceeaşi noapte a pătruns prin efracție într-o casă nelocuită din localitatea Ciuculeşti, comuna Bucium de unde a sustras produse electronice, scule electrice şi alte bunuri ce au fost evaluate de păgubit la suma de 9.800 lei.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că la sfârşitul lunii ianuarie 2015, bărbatul a escaladat geamul unei case din localitatea Cerbu, comuna Bucium, cu intenţia de a sustrage bunuri însă negăsind bunuri de valoare, a părăsit locuinţa.

Marţi, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul unei persoane din Abrud căreia C.N. i-ar fi vândut mai multe bunuri provenite din furt. Cu această ocazie s-a reuşit recuperarea tuturor bunurilor sustrase din locuinţa din Ciuculeşti.

Faţă de C.N. a fost luată măsura reţinerii și a fost prezentat Judecătoriei Cîmpeni, care a emis pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciilor cauzate prin faptele sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax