Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Zlatna, cercetat de polițiști pentru furt după ce a sustras peste 1,7 tone de zinc, din incinta unui depozit din oraș

Publicat

turn Ampelum Zlatna drona 2

Un tânăr de 26 de ani din Zlatna este cercetat de polițiști pentru furt. Acesta ar fi sustras peste 1,7 tone de zinc, din incinta unui depozit din oraș. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 februarie 2022, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Orașului Zlatna au identificat un tânăr, de 26 de ani, din Zlatna, ca bănuit de săvârşirea unei infracțiuni de furt.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada iunie – octombrie 2021, tânărul ar fi sustras 1.780 kg de zinc, din incinta depozitului unei societăți comerciale, din Zlatna.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a tânărului și recuperarea prejudiciului.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax