Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Zlatna, reţinut pentru furt. A sustras borsete cu acte şi bani de la persoane din Alba Iulia, alături de un copil de 12 ani din Blaj

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Zlatna şi un adolescent de 12 ani din Blaj sunt cercetaţi de poliţişti în trei cazuri de furt pentrecute în Alba Iulia. Cei doi au sustras borsete cu acte şi bani. Tânărul din Zlatna a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezenta instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale şi ordine publică din Alba Iulia au identificat suspecţii în trei cazuri de furt comise pe raza municipiului, în perioada 19 mai – 24 iunie. Marius J. (21 de ani) din Zlatna şi un minor de 12 ani, din Blaj au sustras trei borsete cu acte și suma de 2.600 lei aparţinând unor persoane din Alba Iulia.

Faţă de Marius J., s-a luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Suspectul a fost  depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Alba.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax