Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Zlatna trimis în judecată. În urmă cu doi ani a provocat un accident în care o fată și-a pierdut viața

Publicat

justitie

Un tânăr din Zlatna care în 2016 a provocat un grav accident rutier pe autostrada A1, în zona localității Pianu de Jos, în urmă căruia o adolescentă de 15 ani și-a pierdut viața a fost trimis în judecată. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș l-au acuzat de ucidere din culpă, fapt pentru care riscă până la cinci ani de închisoare.

În 2016 Baltă Cristian din Zlatna, în acel moment elev în clasa a XII-a la Colegiul Militar din Alba Iulia a provocat un grav accident rutier pe autostrada A1, în zona localității Pianu de Jos. Din primele cercetări ale poliţiştilor, accidentul s-a petrecut din cauza altor preocupări ale şoferului şi a vitezei mari.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO: ACCIDENT MORTAL pe A1, între Sebeş şi Orăştie. O adolescentă de 15 ani din Zlatna şi-a pierdut viaţa şi un tânăr a fost rănit

Acul kilometrajului maşinii ar fi fost blocat la 160 km/oră. Autoturismul s-a izbit de parapeţi, pe sensul de mers Sebeş-Orăştie, iar ulterior s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului.

În urma accidentului o tânără de 15 ani, Maria Alexandra B. ce se afla în automobilul marca BMW și-a pierdut viața.

Tânără era elevă în clasa a X-a la Liceul din Zlatna, iar moartea ei a adus o mare suferință în rândul colegilor, rudelor și a comunității.

Șoferul avea carnet doar de o lună de zile, în urma impactului el a suferit câteva răni minore.

La doi ani de la producerea accidentului care a curmat viața tinerei, Procurorii de pe lângă Tribunalul Sebeș l-au acuzat pe Baltă Cristian de ucidere din culpă.

Pe rolul Tribunalului Sebeș a fost înregistrat dosarul  1717/298/2018, în data de 18.07.2018 ce are ca obiect uciderea din culpă.

Conform Articolului 192 din Noul Cod Penal, uciderea din culpă  a unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la unu la cinci ani.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax