Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăra de 20 de ani care şi-a ÎNJUNGHIAT iubitul, CONDAMNATĂ defintiv la 1 an și 6 luni, închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor

Publicat

tanara alba iulia, injunghiat Tânăra de 20 de ani din Alba Iulia care și-a înjunghiat iubitul, în februarie, a fost condamnată defintiv de Curtea de Apel Alba Iulia la 1 și 6 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Instanţa a reţinut circumstanţe atenuante şi a redus la jumătate pedeapsa iniţială decisă la Tribunal. Maria Francisca Molnar a fost acuzată de tentativă de omor. În luna septembrie, magistrații Tribunalului Alba au condamnat-o la trei ani de închisoare cu suspendare.

Reamintim că, în data de 11 februarie, un tânăr în vârstă de 24 de ani din județul Mureș, Sergiu Nicușor Blăjan, a ajuns în spital după ce a fost înjunghiat cu un cuțit în partea stângă a abdomenului, de către iubita sa, Maria Francisca Molnar, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia. Inițial, agresoarea a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore pentru tentativă de omor.

În data de 12 februarie, ea a fost prezentată procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, însă instanța a hotărât să respingă propunerea procurorilor şi a dispus măsura controlului judiciar, cu respectarea unor condiții, printre care să anunţe autorităţile de cercetare penală dacă îşi schimbă domiciliul, să nu părăsească teritoriul ţării.

Incidentul s-a petrecut într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Arnsberg din cartierul Cetate din Alba Iulia, unde cei doi tineri locuiau împreună cu chirie. Potrivit unor surse, aceștia obișnuiau să se certe destul de des în ultima perioadă. Scandalul ar fi izbucnit din motive de gelozie, ceea ce a determinat-o pe tânără să pună mâna pe un cuțit.

După ce a fost înjunghiat, tânărul ar fi încercat să scape și a fugit, însă s-a oprit în fața blocului, moment în care fata a sunat la 112, pentru a chema o ambulanță. Rănitul a fost transportat de urgență la spital, unde medicii au decis să îl opereze pe loc.

Citiți mai multe despre acest caz, aici: FOTO|VIDEO Tentativă de omor în Alba Iulia: Tânăr înjunghiat în abdomen de iubită. Fata a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax