Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără de 20 de ani din Ighiu și minor de 14 ani din Cenade, cercetaţi pentru furt calificat

Publicat

politie

O tânără din Ighiu și un adolescent din Cenade sunt cercetați de poliție pentru infracțiunea de furt calificat. Tânăra a furat produse dintr-un magazin, iar minorul a sustras bunui dintr-o locuinţă.

Potrivit IPJ Alba, în 7 iulie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Blaj au identificat o femeie de 20 de ani din localitatea Ighiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Blaj, faptă sesizată poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

La acea dată, în jurul orei 11.00, profitând de neatenţia personalului societăţii, tânăra ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 245 lei, plecând fără să le achite.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii prejudiciate.

Tot în 7 iulie 2018, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cenade au identificat un minor de 14 ani, din comună, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o gospodărie, faptă sesizată poliţiei în data de 5 iunie 2018.

În perioada 3-29 mai 2018, minorul de 14 ani, profitând de lipsa proprietarilor de acasă, ar fi pătruns, fără drept, în gospodărie şi dintr-o anexă a acesteia ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de 500 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90% şi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax