Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânără din Alba Iulia, găsită în comă, în locuința unui bărbat din Teiuș. Acuzații grave ale familiei și precizări ale poliției

Publicat

O tânără din Alba a fost găsită marți, în comă, în locuința unui bărbat din Teiuș. Tânăra a fost descoperită după ce familia acesteia, îngrijorată că fata nu a mai luat legătura cu ei, a apelat la polițiștii din Alba.

Cazul a fost făcut public de familia fetei, care a distribuit intens pe Facebook  ceea ce a pățit tânăra. 

Familia tinerei, susține că fata a fost supusă unor abuzuri repretate, fizice și psihice, din partea bărbatului, în a cărei locuință a fost găsită.

Reprezentanții IPJ Alba au precizat vineri, pentru Alba24 că tânăra din Alba Iulia a plecat din Polonia unde statea cu familia și a ajuns în Teiuș pentru a locui alături de bărbatul respectiv. 

După un timp mama tinerei a venit în Alba Iulia și a reclamat că fata nu a mai luat legătură cu familia. Polițiștii din Alba au început o serie de verificări și au descoperit-o pe fată în locuința tânărului din Teiuș. 

Acesta a fost găsită într-o stare de sănătate gravă și transportată de urgență la Spitalul din Alba Iulia. Polițiștii au deschis un dosar penal, în rem, pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Momentan, potrivit reprezentanților IPJ Alba, starea de sănătate a fetei s-a îmbunătățit și polițiștii așteaptă să discute cu ea. 

Mai mult, polițiștii au mai declarat că ancheta este tratată cu maximă seriozitate. Aceștia așteaptă raportul medicilor pentru a vedea dacă fata a fost supusă unor rele tratamente sau fapte de violență. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax