Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânără din Ighiu, agresată: I-au avariat maşina şi au lăsat-o fără lănţişoarele de argint

Publicat

O tânără de 28 de ani din comuna Ighiu a fost victima unei agresiuni comise de mai multe persoane, care i-au distrus maşina şi au lăsat-o şi fără lănţişoarele de argint pe care le purta la gât. Incidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 22.00, în localitatea Blandiana, unde femeia se afla în vizită, împreună cu două cunoştinţe, la o prietenă.

Din informaţiile oferite de poliţişti se arată că, ajunşi în locuinţa femeii, oaspeţii au intrat în conflict cu soţul acesteia, care şi-a sunat imediat prietenii. La faţa locului au apărut cinci persoane cu un autoturism şi a izbucnit scandalul. Maşina femeii a fost avariată, iar un bărbat de 29 de ani a deposedat-o de două lănţişoare de argint.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Ceilalţi agresori sunt cercetaţi în continuare de oamenii legii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax