Connect with us
Publicitate

AIUD

Tânărul care a ucis o femeie pe o trecere de pietoni din Aiud a ajuns în închisoare. Curtea de Apel i-a micșorat pedeapsa

Publicat

Ludovic T. K., un tânăr de 25 de ani din Alba a fost ridicat de poliție și depus în Penitenciarul Aiud unde va executa doi ani de închisoare. Acesta este autorul unui accident mortal, produs în Aiud, în care o femeie care trecea strada regulamentar a fost spulberată de tânăr. 

Femeia nu a putut face nimic în fața BMW-ului condus de Ludovic T. K, care se mai afla în mașină cu încă o persoană. În urma accidentului un bărbat a rămas fără soție, iar un copil fără mamă. Însă, tânărul care conducea o mașină puternică cu viteză foarte mare prin oraș, nu era la primul accident grav. 

În 23 noiembrie 2021, magistrații Judecătoriei Aiud l-au condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, dar acesta a făcut apel, iar la Curtea de Apel Alba Iulia i-a fost redusă pedeapsa la 2 ani de închisoare cu executare. Pedeapsa definitivă a fost dată de magistrații Curții de Apel Alba Iulia în data de 9 martie 2022.

De asemenea, partea responsabilă civilmente a fost obligată la plata către copilul și soțul femeii decedate către 50.000 de euro, deși aceștia au cerut către 100.000 de euro daune morale.

CITEȘTE ȘI: Închisoare cu executare pentru tânărul care a ucis o femeie, pe o trecere de pietoni din Aiud. Două accidente grave în 5 ani

Curtea, fără a minimiza în vreun fel gravitatea faptei, va dispune condamnarea inculpatului la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani, un cuantum mai redus decât cea la care a fost condamnat inițial prin hotărârea atacată, având în vedere conduita inculpatului de recunoaștere a faptei, circumstanțele concrete în care accidentul a avut loc și elementele care conturează persoana inculpatului (vârsta 26 ani, 12 clase, administrator al unei societăți, căsătorit, un copil în întreținere)”, se arată în motivarea instanței care i-au dat tânărului o pedeapsă mai mică.

Accidentul s-a produs în seara de 27 septembrie 2020, în jurul orei 20.30. Atunci polițiștii anunțau că o femeie a fost grav rănită după ce a fost spublerată de un BMW pe o trecere de pietoni din Aiud.

În urma impactului, femeia a fost aruncată în aer și a căzut la circa 20 de metri de locul în care a fost lovită.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital, dar nu a mai putut fi salvată. A decedat câteva ore mai târziu la spital.

CITEȘTE ȘI: UPDATE ACCIDENT GRAV la Aiud: O femeie a murit după ce a fost lovită de un automobil pe trecerea de pietoni

A mai produs un accident grav în anul 2015

Tânărul a mai fost implict într-un accident în 2015. Atunci a condus beat și s-a răsturnat cu automobilul, fiind rănit grav. A avut splina ruptă și multiple fracturi. Atunci a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu amânare, adică o pedeapsă modică pentru un tânăr care a condus beat și a provocat un grav accident rutier.

CITEȘTE ȘI: Tânărul care a lovit mortal o femeie pe trecerea de pietoni, la Aiud, implicat într-un alt accident grav, în urmă cu 5 ani

Tânărul a fost depistat, reținut și depus la Penitenciarul Aiud.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 martie 2022, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au depistat și reținut un tânăr, de 25 de ani, din comuna Mirăslău, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Aiud.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 11.03.2022 at 11:50

    Ce legi de rahat în ţara asta. A lui Iorgulescu pentru ceva mai tragic, stă bine merci, prin Italia. Cum se acoperă securiştii ăştia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax