Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul de 17 ani din Alba Iulia care a furat bunuri din vestiarul echipei de baschet CSU a fost arestat preventiv

Publicat

arestat, catuse Minorul de 17 ani cercetat pentru furt calificat după ce a sustras bijuterii, bani şi un telefon mobil din rucsacul unei jucătoare de baschet, cetăţean american, a fost arestat preventiv. Acesta a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba.

Potrivit IPJ Alba, vineri, minorul N.R.A., de 17 ani, din Alba Iulia, a fost prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Instanța de judecată a emis pe numele lui N.R.A. mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, iar minorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Reamintim că furtul s-a produs în 3 noiembrie, în jurul orei 9.30. Atunci tânărul a pătruns în vestiarul unei săli de sport din municipiul Alba Iulia, iar din interiorul unui rucsac a sustras mai multe bijuterii, un telefon mobil şi o sumă de bani, aparţinând unei jucătoare de baschet de la CSU, cetăţean american.

Prejudiciul cauzat care a fost recuperat în totalitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax