Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul de 20 de ani care s-a răsturnat cu un Logan la Războieni conducea cu alcool „la bord”. S-a ales cu dosar penal

Publicat

politia noaptea Tânărul implicat în accidentul produs sâmbătă seara DJ 107F, la Războieni a condus sub influenţa alcoolului. Reamintim că acesta s-a răsturnat cu maşina din cauza vitezei, în şanţ, după care a intrat într-un gard. A scăpat cu leziuni uşoare.

Potrivit IPJ Alba, în data de 27 iunie, la ora 23.53, F.D., de 20 ani, din oraşul Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107F , pe raza satului Războieni, nu a redus viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a drumului, unde intră în gardul unui imobil.

Conducătorul auto a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vedere stabiliri alcoolemiei şi i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.

Conducătorul auro a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În continuare, faţă de F.D, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, fapte prev. și ped. de art. 196 si art.336 din Codul Penal.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax