Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul de 23 de ani din Vinţu de Jos, lovit într-un bar, a decedat la spital. Agresorul este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte

Publicat

Tânărul de 23 de ani din Vinţu de Jos, victimă a unei agresiuni petrecute în 13 noiembrie a murit duminică, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba. Învinuitul de comiterea agresiunii este cercetat acum pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

În cazul morţii lui G.C.N. (23 de ani), din comuna Vinţu de Jos, medicii au stabilit, în urma necropsiei, că decesul s-a produs din cauza insuficienţei cardio-respiratorii, „consecinţă a unui traumatism cranian, cu fracturi craniene şi dilacerare cerebrală”, după cum arată reprezentanţii IPJ Alba.

„Leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu un corp contondent (ex. pumn), urmată de căderea victimei pe un plan dur, cu impact occipital”, se mai precizează în comunicatul IPJ Alba.

Învinuitul Z.M.V. (34 de ani), din comuna Vinţu de Jos este acum cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, care a schimbat încadrarea juridică a faptei, din vătămare corporală gravă, în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 183 din Codul penal.

Cercetările în acest caz au arătat că, în data 13 noiembrie, victima se afla împreună cu mai mulţi prieteni într-un bar din localitatea Vinţu de Jos, iar, la ora 6.15, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia tânărul de 23 de ani a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către Z.M.V.. În urma impactului, victima a căzut şi s-a lovit cu capul de gresie.

Reamintim că, în 15 noiembrie, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, fiind depus în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, iar în 16 noiembrie, Judecătoria Alba Iulia a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală gravă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bogdan

    marți, 22.11.2011 at 22:06

    Dumnezeu sa te ierte Cristi! Nu te vom uita niciodata!
    https://www.youtube.com/watch?v=URNDXsVu6uM

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax