Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul din Alba care a provocat un ACCIDENT MORTAL și a fugit de la locul faptei a fost REȚINUT

Publicat

Tânărul din Cergău care, beat fiind, a provocat un accident rutier mortal și a fugit de la locul producerii lui, a fost reținut. Azi, 13 noiembrie, va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 noiembrie 2019, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 25 de ani, din Cergău, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT mortal într-o comună din Alba. Cum a încercat să scape de răspundere un șofer care a lovit un pieton

Tânărul este cel care, fiind sub influența alcoolului, a provocat, în seara zilei de 11 noiembrie 2019, un accident rutier, soldat cu decesul unui pieton, iar după producerea acestuia a încercat să scape de răspundere și s-a ascuns.

În cursul zilei de azi, 13 noiembrie, reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax