Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul din Alba Iulia care a filmat în timp ce chinuia și rănea o pisică a fost trimis în judecată. Ce pedeapsă riscă

Publicat

Tânărul din Alba Iulia care s-a filmat în timp ce rănea și chinuia o pisică a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor.

Potrivit procurorilor, tânărul de 18 ani, M.C. a luat pisica de pe strada și beat fiind a strâns-o de gât cu un șiret și a aruncat-o de la etajul al doilea de pe casa scării. 

Tânărul a publicat imaginile pe internet care au provocat un val de indignare din partea utilizatorilor. 

”În data de 18 mai 2020, în jurul orei 23:30, inculpatul M.C. a luat de pe stradă o pisică, a dus-o în apartamentul său din municipiul Alba Iulia unde, pe fondul consumului de alcool, a strâns-o de gât cu un șiret, iar ulterior a aruncat pisica de la etajul 2, de pe casa scării, cauzându-i răni și suferințe fizice.

CITEȘTE ȘI: Tânăr de 18 ani din Alba Iulia, reținut de poliție. A filmat cum chinuie o pisică și a postat imaginile pe internet

Inculpatul a filmat în parte incidentul și l-a publicat în mediul online.

Prin ordonanța organelor de urmărire penală din data de 29.05.2020 s-a dispus reținerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore, din data de 29.05.2020, ora 19:00 până în data de 30.05.2020, ora 19:00”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru alba24.ro.

Potrivit Codului Penal, tânărul în cauză, dacă va fi găsit vinovat poate fi condamnat la închisoare de la trei luni la un an sau o amendă penală.

sursă foto: captura foto, video libertatea.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. SirIce

    miercuri, 04.08.2021 at 14:25

    Idiotii acestia ar trebui pusi in camasa de forta si dusi la neuro sa li se faca socuri electrice. Clar au probleme la mansarda. Ei sunt animalele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax