Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Tânărul din Bistra care a omorât un om cu mașina și a fugit mai apoi de la locul faptei, REȚINUT de Poliție

Publicat

arestat, catuse

Tânărul din Bistra care, aflat la volanul unui autoturism, a accidentat mortal un pieton și a părăsit locul faptei a fost reținut de Poliție. Acesta a fost găsit la domiciliul său, de către oamenii legii.

Potrivit IPJ Alba, marți, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față un tânăr de 25 de ani,  din comuna Bistra, care, luni seara, a provocat un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Citește și UPDATE ACCIDENT mortal lângă Albac. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la locul faptei

După producerea accidentului, tânărul aflat la volanul unui autoturism și-a continuat drumul spre casă, loc în care a fost găsit de polițiști.

Acesta va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Reamintim că accidentul s-a petrecut în localitatea Fața, lângă Albac. Un localnic de 55 de ani a fost lovit de mașina condusă de tânăr și apoi proiectat trei metri, pe malul râului Arieș. A suferit leziuni grave, iar, după manevrele de resuscitare, medicii au declarat decesul acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax