Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul model din Alba Iulia, Dragoș Leca, a devenit unicul ambasador masculin Daniel Klein din România

Publicat

dragos leca

Tânărul model din Alba Iulia, Dragoș Leca, a devenit la doar 19 ani, unicul ambasador masculin oficial Daniel Klein, din România.

Cu mai multe apariții în reviste internaționale precum New Face Fashion Magazine sau Evon, a fost doar o chestiune de timp până când Dragoș a primit un contract puternic. 

După doi ani de succes în lumea modei, Dragoș este căutat de artiști fotografi din România, dar mai ales din străinătate pentru diferite proiecte și ședințe foto. 

dragos leca

Mai mult, tânărul model a dezvăluit pentru Alba24 și o parte dintre următoarele sale proiecte. Anul viitor Dragoș va participa la un amplu proiect fotografic, în Constanța, intitulat ”Fiul lui Thor”.

dragos leca

De asemenea, va apărea în revista ”Hei” din Râmnicu Vâlcea. Dar Dragoș nu se oprește aici și încrezător în sine a mai făcut o dezvăluire pentru Alba24: în 2020 vrea să pozeze pentru Hugo Boss.

Știe că este dificil să ajungi la asemnea nivel, dar este pregătit să facă față oricărei situații.

dragos leca

“Work until your Idols become your rivals” vorbele lui Lazar Angelov, sunt cele care îl motivează pe Dragoș Leca, tânărul model din Alba Iulia să atingă cele mai înalte vârfuri ale succesului, în lumea modei. 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax