Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul model din Alba Iulia, Dragoș Leca, a devenit unicul ambasador masculin Daniel Klein din România

Publicat


dragos leca

Tânărul model din Alba Iulia, Dragoș Leca, a devenit la doar 19 ani, unicul ambasador masculin oficial Daniel Klein, din România.

Cu mai multe apariții în reviste internaționale precum New Face Fashion Magazine sau Evon, a fost doar o chestiune de timp până când Dragoș a primit un contract puternic. 

După doi ani de succes în lumea modei, Dragoș este căutat de artiști fotografi din România, dar mai ales din străinătate pentru diferite proiecte și ședințe foto. 

dragos leca

Mai mult, tânărul model a dezvăluit pentru Alba24 și o parte dintre următoarele sale proiecte. Anul viitor Dragoș va participa la un amplu proiect fotografic, în Constanța, intitulat ”Fiul lui Thor”.

dragos leca

De asemenea, va apărea în revista ”Hei” din Râmnicu Vâlcea. Dar Dragoș nu se oprește aici și încrezător în sine a mai făcut o dezvăluire pentru Alba24: în 2020 vrea să pozeze pentru Hugo Boss.

Știe că este dificil să ajungi la asemnea nivel, dar este pregătit să facă față oricărei situații.

dragos leca

“Work until your Idols become your rivals” vorbele lui Lazar Angelov, sunt cele care îl motivează pe Dragoș Leca, tânărul model din Alba Iulia să atingă cele mai înalte vârfuri ale succesului, în lumea modei. 

 

 


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Băi de nămol, în Parcul Natural Apuseni. O turmă de mistreți, surprinsă „la scăldătoare”

Publicat

O turmă de mistreți, între care se aflau mai mulți pui, a fost surprinsă „la scăldătoare”, într-o baltă aflată într-o poiană din Parcul Natural Apuseni.  Imaginile au fost captate cu ajutorul camerelor cu senzori de mişcare, folosite de specialiştii Romsilva pentru monitorizarea faunei. Puii de mistreţ trăiesc cu femelele în cârduri, acestea fiind conduse de […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

Titluri de proprietate pe 35 ha de pădure în Lopadea, ale moştenitorilor baronului Bannfy, anulate de Tribunalul Alba

Publicat

padure

Tribunalul Alba a anulat definitiv trei acte de retrocedare a unor păduri în Lopadea pe numele unor moștenitoare ale baronului Banffy Daniel, condamnat în 1952 pentru instigare la crime împotriva umanităţii. Prefectura Alba a cerut în aceste cazuri constatarea nulităţii absolute a actelor de reconstituire a dreptului de proprietate. În total, este vorba despre aproape […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident în Alba Iulia. Un bărbat a ajuns la spital după o coliziune față-spate între două mașini

Publicat

Un accident s-a produs vineri dimineață pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia între două autoturisme, la semafor de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor. Două autoturisme marca Volkswagen s-au ciocnit față spate. Mașina de culoare neagră, s-a izbit de cea de culoare albă, iar șoferul mașinii lovite a suferit o contuzie, fiind transportat […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

PENSIILE cresc de la 1 septembrie. Majorarea, confirmată de ministrul Muncii

Publicat

bani lei monede

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a confirmat majorarea pensiilor de la 1 septembrie. Potrivit acesteia, pensiile vor crește cu 40%, iar banii aferenți sunt alocați în buget. „Așa este legea. (…) Îmi pare rău, trebuie să o spun: PSD întreține această frică, PSD întreține întrebările încontinuu pe acest subiect. Dimpotrivă, banii sunt în buget. (…) Cresc […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate