Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul taragotist Andrei Haneș, ”urmașul” lui Dumitru Fărcaș, pe podium la festivalul de muzică populară pentru tineri

Publicat

taragot

Tânărul instrumentist Ioan Andrei Haneș, din Valea Mică, a câştigat premiul II la Festivalul-concurs de muzică populară pentru copii şi tineret “Florile Ceahlăului”, din Piatra Neamţ. Foarte cunoscut în zona Munților Apuseni, prin talentul său extraordinar. Andrei cântă la taragot, fiind remarcat de Dumitru Fărcaș.

Citeşte şi VIDEO: Tânărul instrumentist Andrei Haneș, ”urmașul” lui Dumitru Fărcaș. Povestea Apusenilor, ”spusă” la taragot

La festivalul desfăşurat în perioada 15-17 martie, în Piatra Neamţ, au fost înscrişi 460 de concurenţi şi selectaţi doar 146.

Unul dintre membrii juriului, Elise Stan, a fost foarte impresionată de interpretarea lui Andrei. A spus că, din momentul în care Andrei a început să cânte, şi-a dat seama că este instruit de profesorul Ioan Berci, au spus pentru Alba24 surse din familia lui Andrei.

andrei

“Vrem să-i mulţumim dnei profesoare Delia Irimie pentru încrederea pe care a avut-o în Andrei, deoarece dumneaei l-a încurajat să participe la acest concurs”, a declarata Ionel Haneş, tatăl lui Andrei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax