Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Târgul de Crăciun se deschide pe 6 decembrie, la Aiud. Patinoar, căsuțe împodobite și colindători

Publicat

targ

Devenit tradiție, Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 6 – 23 decembrie, în Piața Dr. Constantin Hagea din Aiud, deschiderea oficială având loc în data de 6 decembrie, începând cu ora 17:00, zi în care va fi inaugurat și mult așteptatul patinoar. Între orele 16:00 – 17:00, calitatea gheții va putea fi verificată de cei prezenți la târg iar copiii din clasele primare se vor putea înscrie la concursul de patinaj.

La lăsatul serii, în jurul orei 17:00 se vor aprinde luminile festive de Crăciun, moment ce va fi urmat de concursul de patinaj și apoi de sosirea lui Moș Crăciun, care va împărți cadouri tuturor copiilor.

Vezi și VIDEO ȘTIREA TA: Soldat pus să spele cu mopul asfaltul din fața tribunei oficiale, de 1 Decembrie, de la Alba Iulia

Programul va continua cu grupurile de colindători ale colegiilor și liceelor aiudene care ne vor încânta cu frumoasele colinde, iar de la ora 19:30 ne vom bucura împreună de un recital marca Gino.

Nu vor lipsi nici în acest an căsuțele împodobite, de unde cei prezenți vor putea achiziționa produse specifice sărbătorilor de iarnă.

Citește și CAZ ȘOCANT în Alba: Fetiță, șantajată de un tânăr, cu poze indecente trimise pe Facebook

Pasionații de patinaj, dar și cei lipsiți de experiență, se vor putea bucura de patinoarul amplasat în piață până în data de 29 ianuarie 2020.

afis

„Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm de această sărbătoare și să așteptăm Crăciunul mai buni, mai liniștiți și mai fericiți”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Vezi și Mesaje de Crăciun. Sute de urări și felicitări pentru cei dragi

  Foto facebook/Turceanu Cătălin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax