Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Târgul de Crăciun se deschide pe 6 decembrie, la Aiud. Patinoar, căsuțe împodobite și colindători


Publicat

targ

Devenit tradiție, Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 6 – 23 decembrie, în Piața Dr. Constantin Hagea din Aiud, deschiderea oficială având loc în data de 6 decembrie, începând cu ora 17:00, zi în care va fi inaugurat și mult așteptatul patinoar. Între orele 16:00 – 17:00, calitatea gheții va putea fi verificată de cei prezenți la târg iar copiii din clasele primare se vor putea înscrie la concursul de patinaj.

La lăsatul serii, în jurul orei 17:00 se vor aprinde luminile festive de Crăciun, moment ce va fi urmat de concursul de patinaj și apoi de sosirea lui Moș Crăciun, care va împărți cadouri tuturor copiilor.

Vezi și VIDEO ȘTIREA TA: Soldat pus să spele cu mopul asfaltul din fața tribunei oficiale, de 1 Decembrie, de la Alba Iulia

Programul va continua cu grupurile de colindători ale colegiilor și liceelor aiudene care ne vor încânta cu frumoasele colinde, iar de la ora 19:30 ne vom bucura împreună de un recital marca Gino.

Nu vor lipsi nici în acest an căsuțele împodobite, de unde cei prezenți vor putea achiziționa produse specifice sărbătorilor de iarnă.

Citește și CAZ ȘOCANT în Alba: Fetiță, șantajată de un tânăr, cu poze indecente trimise pe Facebook

Pasionații de patinaj, dar și cei lipsiți de experiență, se vor putea bucura de patinoarul amplasat în piață până în data de 29 ianuarie 2020.

afis

„Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm de această sărbătoare și să așteptăm Crăciunul mai buni, mai liniștiți și mai fericiți”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Vezi și Mesaje de Crăciun. Sute de urări și felicitări pentru cei dragi

  Foto facebook/Turceanu Cătălin.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Președintele Klaus Iohannis face primele declarații, după alegerile locale de duminică

Publicat

Președintele Klaus Iohannis susține la această oră o declarație de presă la Palatul Cotroceni. 

Reprezentanții Administrației Prezidențiale nu au anunțat temele abordate de președinte, dar cel mai probabil acesta ar putea vorbi despre alegerile locale de ieri, dar și despre evoluția cazurilor de COVID din ultima perioadă.

O altă temă abordată de președinte ar putea fi aceea a reluării cursurilor în școli, după perioada electorală, în care clădirile instituțiilor de învățământ au devenit centre de votare.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: ”La Alba Iulia, decizia corectă pentru PNL este să intrăm în opoziție. Nu putem sta la masă cu trădătorii”

Publicat

Florin Roman consideră că PNL ar trebui să intre în Opoziție la Alba Iulia și să lupte în Consiliul Local pentru susținerea proiectelor albaiulienilor. Liberalul susține că aceast ar fi o ”decizie corectă” pentru partid.

”La Alba Iulia, decizia corectă pentru PNL este să intrăm în Opoziție, cu cei 9 consilieri locali!

Nu putem sta la masă cu trădătorii, cu cei care au susținut realizarea unor proiecte fantasmagorice!

În altă ordine de idei, nu pot fi de acord cu o alianță cu PSD. Știți parerea mea despre ei!

Trebuie să luptăm în Consilul local pentru susținerea proiectelor albaiulienilor care ne-au votat și ale PNL, să fim opoziția la actuala administrație, care se configurează între USR și PSD!”.

Reamintim că la Alba Iulia funcția de primar a fost câștigată de Gabriel Pleșa – USR PLUS.

În Consiliul Local, PNL va avea 9 mandate, USR 7 și PSD 4.

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

Universitățile nu se mai închid la 3 cazuri de COVID-19. Decizia va fi luată de fiecare unitate de învățământ

Publicat

universitate

Reguli noi pentru instituțiile de învățământ superior. Universitățile nu se vor mai închide la apariția a 3 cazuri confirmate de COVID-19. 

PUniversitățile nu se vor mai închide automat la doar trei cazuri de coronavirus confirmate în formaţii de studiu diferite, decizie care este inclusă într-un ordin comun de ministru ce se află în lucru la Ministerele Educației și Sănătății, a declarat pentru Edupedu.ro Horia Oniță, președintele Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).

Astfel, decizia o va lua fiecare unitate de învățământ superior împreună cu direcțiile de sănătate publică, în funcție de numărul de cazuri și unde au apărut (în funcție de cum sunt împărțite facultățile pe imobile) pentru fiecare situație în parte.

Sursă: Edupedu.ro

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Inspectorii ITM Alba au împărțit săptămâna trecută, amenzi de peste 95000 de lei, firmelor care nu au respectat legea

Publicat

pensii bani

Inspectorii ITM Alba au verificat, săptămâna trecută, zeci de angajatori din județ și au dat amenzi în valoare de 97.500 de lei și mai multe avertismente.

În domeniul relaţiilor de muncă, au fost controlați 41 de agenți economici cu 331 de salariați în total. Inspectorii au constatat 51 nereguli și au dat 8 de sancțiuni, din care 4 amenzi în valoare totală de 97500 lei din care 1 amendă în cuantum de 80000 lei, pentru muncă nedeclarată și 4 avertismente.

Ce au descoperit inspectorii ITM

primirea în lucru a salariaţilor fără întocmirea în formă scrisă a contractelor individuale de muncă;

netransmiterea în termenul legal a elementelor referitoare la încadrarea în muncă a salariaților;

neplata orelor suplimentare și neacordarea concediilor legale de odihnă, anuale;

neplata drepturilor salariale la termenul prevăzut în contractul individual de muncă;

neacordarea repausului săptămânal și a sporului aferent;

neconducerea corectă a evidenţei timpului lucrat ;

netransmiterea în termenul legal în Revisal a modificarilor intervenite in executarea contractelor individuale de muncă.

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate