Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tăriceanu ameninţă cu ruperea ALIANŢEI cu PSD: Dacă nu avem candidat comun, ne gândim la o altă alianţă

Publicat

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că, în cazul în care nu va fi decis un candidat comun pentru prezidenţiale al PSD-ALDE, atunci partidul pe care îl conduce va căuta o altă formulă de alianţă, posibil cu Pro România. Declarațiile au fost făcute duminică seară la Antena3. 

Principalele declarații:

„Absolut. Da, acest lucru vi-l spun fără doar şi poate (întrebat dacă va candida la prezidenţiale – n.r.). Împreună cu colegii mei am analizat acest lucru, dar această candidatură ar fi mult mai util să aibă o susţinere cât mai largă, adică să fie din partea PSD-ALDE şi poate mult mai mult.

Am văzut că există dorinţă din partea parterilor noştri de a avea o candidatură cât mai puternică şi cred că o candidatură comună.

Dacă nu vom reuşi să avem un candidat comun cu PSD, sigur după 22 iulie vom configura o alianţă care să aibă şanse. Da, voi vedea dacă putem găsi o altă formulă de alianţă care să ne crească şansele. Poate să însemne Pro România, da.

Convingerea mea este că dacă vom merge cu mai mulţi candidaţi, atunci riscurile legate de a nu ajunge în turul doi sunt foarte mari şi candidaturile separate, dacă le vom hotărî aşa pot să aducă în campanie o anumită stare de tensiune. Nu cred că va ieşi mai întărită coaliţia din alegerile prezidenţiale”.

ALDE se va reuni, luni, în şedinţa Biroului Politic, de la ora 13.00, la Parlament, potrivit unui anunţ de presă al partidului.

Sursă: mediafax.ro, a3.ro

FOTO: Facebook Călin Popescu-Tăriceanu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax