Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Taximetrist din Alba, pălmuit de un client violent, din cauza că ar fi refuzat o cursă. Ce s-a întâmplat

Publicat

taxi

Polițiștii din Blaj l-au reținut pe un tânăr din Sâncel care este cercetat pentru furt și lovire sau alte violențe. În urma unor neînțelegeri cu un taximetrist, cu privire la numărul de persoane care au urcat în mașină, a sustras o sumă de banii, iar ulterior a devenit violent.

Potrivit IPJ Alba, în seara zilei de 2 ianuarie 2020, polițiștii din Blaj au fost sesizați de către un taximetrist din oraș, cu privire la faptul că ar fi fost victima unor infracțiuni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că în seara zilei de 2 ianuarie, bărbatul ar fi efectuat o cursă din localitatea Iclod, la Blaj, transportând 4 persoane.

Conform înțelegerii cu cele 4 persoane, urma ca acestea să fie transportate înapoi la Iclod, doar că, pentru cursa de retur, s-au prezentat 6 persoane. În aceste condiții, taximetristul ar fi refuzat să efectueze cursa și ar fi intenționat să restituie contravaloarea acesteia.

Unul dintre clienți, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Iclod, comuna Sâncel, i-ar fi luat taximetristului, din mână, suma de 60 de lei iar ulterior ar fi devenit violent și  i-ar fi aplicat, acestuia din urmă, lovituri cu palma peste față.

Față de tânărul de 21 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt, iar în cursul zilei de azi, 3 ianuarie, îl vor prezenta în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax