Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tehnologie 5G în Sebeș, Aiud și Blaj, pentru abonații unui operator de telefonie. Viteze mai mari la Internet

Publicat

Tehnologie 5G în Sebeș, Aiud și Blaj, începând de marți. Este vorba despre abonații DIGI Mobil. Compania a postat pe site harta orașelor din județ acoperite de 5 G. Acolo figurează în total 4 orașe: și Alba Iulia are acces la 5G, pe lângă cele 3. 

”Stimate client, tehnologia 5G este acum disponibilă în orașul tău, în mare parte a orasului, la nivel stradal.

Dacă aveți un telefon compatibil, vă rugăm să activați utilizarea retelei 5G din meniul acestuia pentru a vă bucura de o calitate mai bună a rețelei DIGI Mobil” este mesajul primit de unii abonați.

Prima versiune comercială a 5G a fost lansată în România în mai 2019, în câteva localități, serviciile fiind disponibile în rețelele a 3 operatori, potrivit ANCOM.

Ce este tehnologia 5G?

5G în Sebeș, Aiud, Blaj și Alba Iulia. Tehnologia 5G reprezintă următoarea etapă în evoluția rețelelor mobile, succesoarea tehnologiei 4G.

„5G” este prescurtarea pentru „a cincea generație” și promite să ofere viteze de transfer de date mult mai mari, latență redusă și capacitate sporită în comparație cu tehnologiile anterioare de comunicații mobile.

5G promite viteze de transfer de date mult mai mari decât cele oferite de tehnologiile anterioare. Aceste viteze pot atinge zeci de ori mai mult decât vitezele tipice ale conexiunilor 4G, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot descărca și încărca fișiere mult mai rapid.

De asemenea, va permite mai multor dispozitive să fie conectate simultan la aceeași rețea, fără a reduce viteza sau performanța.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax