Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tentativa de omor de la Sebeș: Arest preventiv pentru bărbatul care și-a atacat fiica și soția cu un cuțit

Publicat

inchisoare

A fost emis mandat de arest preventiv în cazul bărbatului din Sebeș, cercetat pentru tentativă de omor după ce și-a atacat fiica și soția cu un cuțit.

Decizia a fost luată de Tribunalul Alba, la solicitarea Parchetului.

Potrivit hotărârii din 1 ianuarie, instanța a dispus ”arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 30 de zile, începând cu data încetării motivelor privind starea sa de sănătate”. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Joi seara, o femeie și fiica ei au fost atacate, cu un cuțit, de către tatăl familiei. Bărbatul în vârstă de 44 de ani avea ordin de protecție și îi era interzis să se apropie de fiica sa de 16 ani dar și de soția sa de 34 de ani.

Însă, potrivit IPJ Alba, în seara de 30 decembrie, bărbatul s-a înarmat cu un cuțit și a mers la casa unde locuiesc soția și fiica.

Acolo, acesta le-a atacat și le-a provocat tăieturi.

Cele două s-ar fi luptat cu agresorul pentru a-și salva viața. Potrivit polițiștilor, și bărbatul are răni provocate tot cu un obiect ascuțit.

Ancheta este derulată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru violență în familie sub forma tentativei de omor.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax