Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Tentativa de omor din cartierul Kogălniceanu din Sebeș: Un bărbat condamnat la închisoare iar altul achitat

Publicat

Cinci ani de închisoare și o achitare. Este decizia magistraților de la Tribunalul Alba, pentru doi bărbați din Sebeș, judecați pentru tentativă de omor.

Alin Silviu Dani și Marian Pădurean au fost trimiși în judecată la sfârșitul anului 2018, după ce au bătut cu levierul alți doi bărbați, în urma unui scandal spontan ce s-a petrecut în cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș.

În urma bătăii primite cele două victime ale bărbaților au avut nevoie de multiple zile de îngrijiri medicale.

Marian Pădurean a fost condamnat la 5 ani și o lună de închisoare pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii publice, iar Alin Silviu Dani a fost achiat pentru aceleași fapte.

De asemenea, bărbatul condamnat la închisoare a mai fost obligat la plata sumei de 8.107 lei către Spitalul Județean de Urgență Alba, sumă ce reprezintă cheltuieli de spitalizare pentru una dintre victime. 

Mai mult, Pădurean a fost obligat la plata sumei de 138.000 de lei cu titlu de daune morale și 4.120 lei daune materiale, către una dintre cele două victime. 

CITEȘTE ȘI: Doi bărbați din Sebeș, trimiși în judecată pentru TENTATIVĂ de OMOR. Și-au lovit victimele de mai multe ori cu levierul în cap

Reamintim că, potrivit procurorilor care au anchetat cazul, în 15 martie 2018, în jurul orei 21.40, „între persoana vătămată Z.I.C. şi suspectul D. Alin Silviu, care se aflau în fața unui bloc din cartierul Mihail Kogălniceanu al municipiului Sebeș, a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care suspectul a lovit-o cu palma de două ori pe victimă, fără ca aceasta să reacţioneze în vreun fel.

Între timp la faţa locului şi-au făcut apariţia membrii familiei Z., respectiv persona vătămată Z.I., tatăl lui Z.I.C., precum şi fratele şi mama celui din urmă, dar şi suspectul Pădurean Marian, concubinul surorii suspectului Dani Alin Silviu, care avea asupra sa un levier, obiect contondent pe care i l-a dat suspectului Dani Alin Silviu.

Suspectul Dani Alin Silviu a început să-l lovească pe Z.I.C. cu levierul în zona capului, de mai multe ori, folosind partea ascuţită a acestuia, cauzându-i leziuni corporale care au necesitat 30-35 zile de zile de îngrijiri medicale, în situația în care nu survin complicaţii, aşa cum rezultă din Certificatul medico-legal emis de Serviciul Judeţean de Medicină Legal Alba.

Apoi, suspectul Pădurean Marian a luat levierul şi i-a aplicat lovituri în cap, de mai multe ori, victimei Z.I., cauzându-i leziuni traumatice, respectiv plagă contuză parietal stânga, fractură cominutivă cu înfundare parietal stânga, contuzii cerebrale parietale stânga, echimoză coapsa dreaptă; și care au necesitat pentru vindecare 70-75 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, menționându-se de asemenea, conform Certificatului medico-legal emis de Serviciul Județean de Medicină Legală Alba, că leziunile suferite au pus în primejdie viața victimei”.

Sentința dată de magistrații Tribunalului Alba nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia în termen de 10 zile.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

Intervenţie a unui elicopter SMURD în zona Masivului Bedeleu, pentru salvarea unui turist

Publicat

Un elicopter SMURD Mureș a fost chemat duminică, în jurul orei 17:40, pentru salvarea unui turist, în zona Masivului Bedeleu – sat Izvoarele. Din primele informații se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct miocardic.  Potrivit ISU Alba, SMURD Aiud, IPJ, Salvamont Aiud și Elicopter SMURD Mureș intervin la un posibil infarct miocardic acut […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Drum județean, între Fărău și Sânmiclăuș, ca în Evul Mediu. „Este mai mult pământ decât piatră”

Publicat

Drumul județean 107 V, ce face legătura între Fărău, Alecuș și Sânmiclăuș, arată exact ca în perioada medievală. Acoperit cu pietriș sau din pământ, această porțiune de drum reprezintă un adevărat coşmar pentru şoferi, care ajung să se gândească doar la nota de plată către mecanicii auto după ce îl traversează cu mașinile. „Este mai […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, vizitat de peste 5.000 de persoane în Noaptea Muzeelor 2019

Publicat

noaptea muzeelor 2019

Noaptea Muzeelor 2019 a atras la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia un număr mare de vizitatori. Astfel, nu mai puțin de 5.200 de persoane au călcat pragul muzeului albaiulian cu ocazia evenimentului organizat sâmbătă, 18 mai, între orele 19:00 – 01:00. Vezi și VIDEO Noaptea Muzeelor 2019: Istoria prinde viață la Alba Iulia. Reconstituire […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Semafor „smart”, bulversat „la hard”, în intersecția din zona Gării Alba Iulia

Publicat

O nouă defecțiune a fost semnalată de șoferi la semafoarele din municipiul Alba Iulia. Duminică, un conducător auto a reclamat faptul că unul dintre semafoarele aflate la intersecția din zona Gării afișează, în același timp, două culori, verde – galben respectiv roșu – galben.  Reamintim faptul că în ultimele luni au fost reclamate mai multe […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate