Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tentativa de omor din cartierul Kogălniceanu din Sebeș: Un bărbat condamnat la închisoare iar altul achitat

Publicat

inchisoare

Cinci ani de închisoare și o achitare. Este decizia magistraților de la Tribunalul Alba, pentru doi bărbați din Sebeș, judecați pentru tentativă de omor.

Alin Silviu Dani și Marian Pădurean au fost trimiși în judecată la sfârșitul anului 2018, după ce au bătut cu levierul alți doi bărbați, în urma unui scandal spontan ce s-a petrecut în cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș.

În urma bătăii primite cele două victime ale bărbaților au avut nevoie de multiple zile de îngrijiri medicale.

Marian Pădurean a fost condamnat la 5 ani și o lună de închisoare pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii publice, iar Alin Silviu Dani a fost achiat pentru aceleași fapte.

De asemenea, bărbatul condamnat la închisoare a mai fost obligat la plata sumei de 8.107 lei către Spitalul Județean de Urgență Alba, sumă ce reprezintă cheltuieli de spitalizare pentru una dintre victime. 

Mai mult, Pădurean a fost obligat la plata sumei de 138.000 de lei cu titlu de daune morale și 4.120 lei daune materiale, către una dintre cele două victime. 

CITEȘTE ȘI: Doi bărbați din Sebeș, trimiși în judecată pentru TENTATIVĂ de OMOR. Și-au lovit victimele de mai multe ori cu levierul în cap

Reamintim că, potrivit procurorilor care au anchetat cazul, în 15 martie 2018, în jurul orei 21.40, „între persoana vătămată Z.I.C. şi suspectul D. Alin Silviu, care se aflau în fața unui bloc din cartierul Mihail Kogălniceanu al municipiului Sebeș, a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care suspectul a lovit-o cu palma de două ori pe victimă, fără ca aceasta să reacţioneze în vreun fel.

Între timp la faţa locului şi-au făcut apariţia membrii familiei Z., respectiv persona vătămată Z.I., tatăl lui Z.I.C., precum şi fratele şi mama celui din urmă, dar şi suspectul Pădurean Marian, concubinul surorii suspectului Dani Alin Silviu, care avea asupra sa un levier, obiect contondent pe care i l-a dat suspectului Dani Alin Silviu.

Suspectul Dani Alin Silviu a început să-l lovească pe Z.I.C. cu levierul în zona capului, de mai multe ori, folosind partea ascuţită a acestuia, cauzându-i leziuni corporale care au necesitat 30-35 zile de zile de îngrijiri medicale, în situația în care nu survin complicaţii, aşa cum rezultă din Certificatul medico-legal emis de Serviciul Judeţean de Medicină Legal Alba.

Apoi, suspectul Pădurean Marian a luat levierul şi i-a aplicat lovituri în cap, de mai multe ori, victimei Z.I., cauzându-i leziuni traumatice, respectiv plagă contuză parietal stânga, fractură cominutivă cu înfundare parietal stânga, contuzii cerebrale parietale stânga, echimoză coapsa dreaptă; și care au necesitat pentru vindecare 70-75 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, menționându-se de asemenea, conform Certificatului medico-legal emis de Serviciul Județean de Medicină Legală Alba, că leziunile suferite au pus în primejdie viața victimei”.

Sentința dată de magistrații Tribunalului Alba nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia în termen de 10 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax