Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tentativă de OMOR, la Câlnic. Bărbat ARESTAT, după ce l-a înjunghiat pe un tânăr, în abdomen

Publicat

condamnat, arestat

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost arestat preventiv şi este cercetat pentru tentativă de omor, în urma unui scandal petrecut duminică seara, la Câlnic. L-a înjunghiat pe un tânăr, cu un cuţit, şi i-a pus în pericol viaţa.

Citeşte şi Bărbat reţinut de Poliţie, după scandal la Câlnic. L-a lovit cu un cuţit, pe un tânăr de 27 de ani

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului Petrică Bordea (45 de ani) pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

„Iniţial, la data de 18.02.2018, Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe raza localităţii Cîlnic a avut loc o altercaţie, o persoană fiind lovită cu un cuţit în zona abdominală. A fost dispusă începerea urmăririi penale in rem pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi cu aceeaşi dată prin ordonanţa procurorului s-a dispus confirmarea urmăririi penale faţă de suspectul Bordea Petrică pentru săvârşirea acestei infracţiuni.

În fapt, inculpatul Bordea Petrică, la data de 18.02.2018, în timp ce se afla pe raza localităţii Cîlnic, judeţul Alba, în jurul orelor 19,00-19,30, aflându-se în faţa imobilului cu nr. 162, fiind sub influenţa  băuturilor alcoolice a creat un conflict spontan, cu victima B.I. , iar cu ajutorul unui cuţit pe care l-a avut asupra sa, ia aplicat o lovitură în zona abdomenului, cauzându-i o „plagă înjunghiată abdominală, regiunea hipocontrului stâng”. Din constatările preliminare ale Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba a rezultat că, urmarea plăgii penetrante abdominale s-a intervenit chirurgical şi s-a apreciat că leziunea cauzată a pus în primejdie viaţa victimei.

Faţă de această situaţie, prin ordonanţa procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, la data de 19.02.2018, s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei, din infracţiunea de lovire şi alte violenţe în infracţiunea de tentativă la omor şi implicit s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpatul Bordea Petrică pentru infracţiunea sus menţionată.

Urmarea Referatului cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Bordea Petrică pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, prin Încheierea nr. 9/19.02.2018 a Tribunalului Alba s-a dispus arestarea preventivă a susnumitului pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.02.2018 şi până la data de 18.03.2018 inclusiv, sens în care a fost emis şi mandatul de arestare preventivă”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Procurorul criminalist continuă cercetările în cauză, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale. Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba și ai Poliției municipiului Sebeş.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax