Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Teodor, tânărul bolnav din Bucerdea Vinoasă a fost operat în Turcia. Transportul până la spital, plătit de Primăria Ighiu

Publicat

Teodor, tânărul din Bucerdea Vinoasă (județul Alba), diagnosticat cu tumoare a glandei pineale în ianuarie 2019, a fost operat în Turcia, grație fondurilor strânse de mai mulți voluntari din Alba și cu ajutorul Primăriei Ighiu. 

Anunțul a fost făcut pe Facebook de administratorii Grupului Fapte bune din Alba, care au ajutat la strângerea fondurilor necesare deplasării.

Citește și: Teodor, tânărul din Bucerdea Vinoasă va putea merge la operație în Turcia. Miracolul reușit voluntarii de la Fapte bune din Alba

”Avem două vești, bune-bune de tot. Așa cum v-am promis, vă aducem vești din Turcia. Cea mai importantă veste dintre toate este că intervenția chirurgicală a avut loc în această dimineață, fiind înlocuită pompa de la șuntul montat în România.

Doctorii de la clinica în care este internat Teodor au apreciat că vechea pompă evacua mai mult lichid decât era necesar, astfel că nu se reușea o oxigenare optimă a creierului.

Din analizele efectuate până acum, reiese că creierul lui Teodor nu a fost afectat. Se va continua cu fizioterapie, pentru o vindecare mai rapidă.

A doua veste bună este că transportul până în Turcia a fost plătit de Primăria Ighiu, astfel rămânând în contul mamei peste 14.000 de lei.

Sperăm să vă ținem la curent, ca și până acum, cu tot ceea ce se întâmplă în Turcia, cu tratamentele, evoluția, costurile dar și cu sumele de bani strânse în conturi, de îndată ce persoanele îndreptățite ni le vor comunica, pentru o transparență totală” au postat pe Facebook, administratorii Grupului Fapte bune din Alba.

Voluntarii de pe acest grup de Facebook, consătenii băiatului și prietenii familiei au reușit să adune suma record de peste 23.000 euro, astfel încât acesta a putut să meargă la o operație în Istambul. Mai mult, Primăria Ighiu a plătit transportul.

Grupul de Facebook Fapte bune din Alba a apărut ca urmare a mobilizării voluntarilor din Alba Iulia și din județ pentru un alt caz, cel al Alessiei. Prin intermediul acestui grup, oamenii buni din Alba s-au mobilizat și au reușit încă o minune: au adunat banii pentru Teodor,  diagnosticat cu tumoare a glandei pineale în ianuarie 2019.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax