Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Termen la Curtea de Apel Alba Iulia în dosarul inspectorului ITM Alba, Calman Gabor Zsolt. Este judecat pentru infracțiuni rutiere

Publicat

Dosarul în care inspectorul ITM Alba, Calman Gabor Zsolt este judecat pentru infracțiuni rutiere are termen, miercuri, la Curtea de Apel Alba Iulia. Instanța ar urma să înceapă judecarea cauzei, asta după ce, în 7 iunie, magistrații au decis amânarea la cererea inculpatului.

Reamintim că Zsolt Calman este acuzat că, în 9 noiembrie 2011, în jurul orei 3.00 noaptea, nu a oprit la semnalul unui echipaj de poliţie din Alba Iulia, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, a lovit un copac şi un gard, fiind blocat în zona Calea Moţilor. Tânărul de 31 de ani, inspector şef adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba şi purtător de cuvânt al instituţiei, avea permisul suspendat, în luna iulie 2011, pentru conducerea pe drumurile a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală. Potrivit IPJ Alba, şoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, astfel că a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Concentraţia de alcool în sânge a fost de 1,6 gr/l, respectiv 1,45 gr/l.

Fiind suspect de comiterea a două multor infracţiuni la regimul circulaţiei – respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, fapte care au fost comise la intervale de timp diferite, una în 10 iulie 2011 şi una în 9 noiembrie 2011, a doua cu permisul suspendat şi părăsirea locului accidentului produs ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni, Calman a fost iniţial arestat preventiv, însă a fost eliberat ulterior, prin decizie a ÎCCJ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax