Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Teroristul” din Lunca Ampoiţei a fost ARESTAT PREVENTIV. Este cercetat pentru distrugere prin incendiere

Publicat

IMG_4085 Bărbatul de 36 de ani care a “terorizat” localnicii din Lunca Ampoiţei a fost arestat preventive pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru distrugere prin incendiere în două dosare penale şi mai are “la activ” acuzaţii de tentativă de tâlhărie şi ameninţare.

Petru G., de 36 de ani, din localitatea Lunca Ampoiţei, judeţul Alba, reţinut de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos pentru distrugere prin incendiere, a fost prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul a promovat propunerea Judecătoriei Alba Iulia, iar pe numele lui Petru G. a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, transmite IPJ Alba.

Reamintim că bărbatul a fost reţinut a patra oară de poliţişti, după ce a incendiat căpiţe de fân aparţinând unui localnic. Omul se afla sub influenţa alcoolului, la momentul respectiv, iar prejudiciul a fost estimat la 2.000 de lei.

Cunoscut ca agresiv, acesta a ameninţat, în decembrie, doi bătrâni cu bătaia şi că le va da foc casei, dacă nu îi dau bani. În noiembrie, a incendiat o şură, un grajd şi un adăpost pentru animale şi păsări, proprietatea unui localnic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate