Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Testul de Sinceritate” cu Florin Roman și Clement Negruț: Alba, județul în care toate partidele sunt la putere, dar și în opoziție

Publicat

YouTube video

S-a scurs un an de când România este guvernată de USL. Județul Alba a rămas singura „enclavă portocalie” de pe hartă. În timp ce în întreaga țară domnește Uniunea Social Liberală, la Alba frâiele administrației încă mai sunt ținute de lideri portocalii. Nici nu știm cu adevărat cine este Opoziție și cine este la Putere. Cum se îmbină aceste două guvernări și cum influențează ele viața noastră, a cetățenilor județului, am aflat de la deputatul PDL Clement Negruț și de la vicepreședintele liberal al CJ Alba, Florin Roman. 

Cei doi s-au așezat la masa discuțiilor și au dat „Testul de Sinceritate” la Alba24. Cât a avut de suferit județul Alba, singurul județ încă „portocaliu” din România, sub coordonarea națională a USL-ului? Cum coabitează liderii USL și PDL din Alba? Acestea sunt câteva dintre întrebările adresate de jurnalistul Dan Lungu invitaților săi.

Florin Roman recunoaște că la Alba este o situație atipică deoarece PDL a câștigat alegerile locale, în timp ce USL a câștigat parlamentarele. Acesta crede însă că se poate vorbi astfel de un oarecare echilibru. Pe de altă parte, deputatul Clement Negruț, una din vocile care în ultimele săptămâni și-a intensificat criticile la adresa guvernării USL, nu lasă capul jos nici când se află față în față cu liderii USL.

„Căruța goală face mult zgomot. Dacă e încărcată, nu mai face atâta zgomot. Asta a fost în opinia mea Guvernarea USL în toată această perioadă. S-a făcut mult zgomot și prea puține lucruri cu adevărat importante pentru cetățeni”, sunt afirmațiile deputatului Clement Negruț:

Replici acide și adevăruri spuse în față. Așa a decurs întâlnirea celor doi lideri politici, reprezentanți ai Puterii și Opoziției în Alba. Despre toate acestea aflați vizionând „Testul de Sinceritate” pe Alba24.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: “Cupru Min” Abrud are o nouă conducere. Vasilache: “Pentru a mă putea revoca, ministrul a schimbat Consiliul de Administrație” | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax