Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tiberiu Deneș, criminalul din Alba care a îngrozit Timișoara își va petrece următorii 23 de ani în închisoare. Pedeapsă finală

Publicat

Bărbatul din Alba care a șocat Timișoara, în urma unei crime pe care a comis-o în urmă cu un an și-a aflat pedeapsa finală. Este vorba despre Tiberiu Deneș care își va petrece următorii aproape 23 de ani după gratii. 

Recent, în data de 1 iulie, Curtea de Apel Timișoara, a dat o sentință finală în cazul bărbatului. 

În primă instanță, în data de 10 mai 2024, magistrații Tribunalului Timiș l-au condamnat la 22 de ani și 9 luni de închisoare cu executare.

Dosarul a ajuns în apel la instanța superioară, unde magistrații au respins cererea bărbatului. Drept urmare, decizia de la instanța de fond a devenit definitivă.

Este vorba despre o crimă comisă de Deneș, într-un cartier liniștit din Timișoara. Acesta a intrat în apartamentul unei bătrâne, a vrut să o tâlhărească, dar loviturile primite de acesta i-au fost fatale.

Apoi din cauza faptului că era foarte beat, a căzut din picioare lângă victima sa.

Femeia a decedat, deși paramedicii ajunși la fața locului au încercat să o salveze. Deneș a fost găsit aproape în comă alcoolică lângă trupul femeii.

Cum s-a petrecut crima care a șocat Timișoara

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Alba a ucis o femeie de 77 de ani în Timișoara. Era atât de beat încât a leșinat în casa victimei

Atunci Tiberiu a intrat peste o femeie de 77 de ani pentru a o tâlhări. A atacat-o și a lăsat-o într-o baltă de sânge. Deși la fața locului au ajuns paramedicii, starea femeii era critică și a decedat în drum spre spital.

Potrivit presei locale, agresorul a lovit-o cu putere și s-a luptat cu ea în holul locuinței. La un moment dat, femeia a reușit să întredeschidă ușa apartamentului dinspre casa scarii și a strigat: „Ajutor! Hoțul!”.

Vecinii au fost cei care au dat imediat alarma la numarul de urgență 112.

Deneș Tiberiu, găsit inconștient la locul crimei

Bărbatul a fost găsit la locul crimei, inconștient. Din câte se pare, din cauza cantității mari de alcool pe care a băut-o înainte de a comite crima, a leșinat în casa victimei.

În casa victimei a fost găsit și de polițiștii care au intervenit după apelul de la 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate