Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Baia de Arieş ARESTAŢI PREVENTIV. Au tâlhărit un bărbat, pe un teren viran din oraş

Publicat

arestat, catuse Tinerii din Baia de Arieş care au tâlhărit miercuri, un bărbat de 41 de ani pe un teren viran au fost arestaţi preventiv. G.N.C., de 22 de ani şi P.I.I., de 25 de ani, ambii din Baia de Arieş au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni. Cei doi arestaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni a dispus faţă de cei doi tineri din Baia de Arieş, punerea în mişcare a acţiunii penale, astfel că pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În după amiaza zilei de 3 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din Baia de Arieş au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de G.N.C., de 22 de ani şi P.I.I., de 25 de ani, ambii din Baia de Arieş.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în seara zilei de 01.06.2015, în jurul orelor 0.30, l-au urmărit pe un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce se întorcea la domiciliu după ce a consumat băuturi alcoolice într-un bar din oraş, iar pe un teren viran din apropierea străzii Minelor, G.N.C. l-a agresat şi i-au sustras suma de 600 de lei. Ulterior, cei doi au împărţit suma de bani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax