Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Ciugud cercetați de polițiști. Au furat mai multe bunuri din locuințe

Publicat

pol

În urma activităţilor de cercetare desfășurate de poliţiştii Postului de Politie Ciugud, joi, au fost identificaţi principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi şi tentative de furt de pe raza comunei Ciugud. Este vorba despre doi minori de 17 și 15 ani și un tânăr de 24 de ani, care au sustras mau multe bunuri din locuințe.

Poliţiştii au stabilit că E.F.V. (24 de ani), F.L.I. (17 ani) şi un minor de 15 ani, toţi din comuna Ciugud, au pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Limba, în noaptea de 29/30 decembrie 2012 şi au sustras mai multe elemente metalice. În aceeaşi noapte, cei trei au mai pătruns într-o locuinţă din Ciugud, de unde au sustras mai multe pachete de ţigări.

În noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2013, cei doi suspecţi majori au distrus sistemul de închidere al uşii unei locuinţe din Ciugud, iar, cu câteva ore înainte, minorul a sustras, din curtea locuinţei unui cetăţean din comuna Ciugud, o bicicletă pe care ulterior a abandonat-o pe o stradă din municipiul Alba Iulia.

Împotriva celor doi suspecţi majori s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax