Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Sântimbru, cercetaţi pentru furt, după ce au sustras o piesă de cupru în valoare de 2.000 de lei

Publicat

Patru tineri comuna Sântimbru s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat, după ce joi, au fost prinși în flagrant de polițiști în timp de sustrăgeau, din incinta unei societăți comerciale din comună, o piesă de cupru demontată de la tabloul de tensiune. Prejudiciul de 2.000 de lei a fost recuperat.

Poliţiştii Postului de Politie Sântimbru i-au prins în flagrant, la data de 6 decembrie, ora 15.00, pe M.I.M.  (31 de ani), C.I.O., (23 de ani), R.L. (29 de ani) şi R.D. (30 de ani), toţi din comună, în timp ce sustrăgeau din incinta unei societăţi comerciale o piesă din cupru pe care au demontat-o de la un tablou de tensiune.

Prejudiciul, în valoare de 2.000 lei a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite, iar faţă de cei 4 suspecţi a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax