Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Sebeş, cercetaţi de Poliţie. Au furat piese de 10.000 de lei şi le-au vândut la fier vechi cu 426 de lei

Publicat

Doi tineri din Sebeş au fost identificaţi de poliţişti ca persoane bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu estimat la 10.000 de lei. Cei doi ar fi sustras un motor, piese auto şi alte materiale feroase pe care le-ar fi valorificat la un centru de colectare a deşeurilor.

Potrivit IPJ Alba, în 2 iunie, poliţiştii Postului de Poliţie Şpring i-au identificat pe doi tineri de 20 şi 21 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi la data de 1 iunie.

În 31 mai, seara, cei doi tineri s-ar fi deplasat în localitatea Draşov, comuna Şpring, unde ar fi sustras un motor, piese auto şi alte materiale feroase, în valoare de 10.000 de lei, din incinta unui depozit aparţinând unui cetăţean din comună.

Ulterior, cei doi tineri ar fi valorificat bunurile sustrase, la un centru de colectare a fierului vechi din Sebeş, contra sumei de 426 lei. Poliţiştii le-au recuperat şi le-au restituit păgubitului.

Faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax