Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TITLUARIZARE 2015, rezultate finale, publicate de Ministerul Educaţiei. De LUNI încep şedinţele publice de repartizare pe posturi

Publicat

sediu ISJ Alba

isj alba2Ministerul Educaţiei a publicat vineri, după ora 10.00 rezultatele finale pentru proba scrisă la concursul de ocupare a posturilor din învăţământul preuniversitar – Titularizare 2015. Pentru a fi angajaţi pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială la clasă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială.

Reamintim că peste 22 la sută dintre candidaţii din Alba care au susţinut examenul au contestat rezultatele la proba scrisă. Din cele 376 de lucrări validate (două au fost anulate), 84 au fost trimise în 11 centre din ţară pentru reevaluarea notei.

Majoritatea sunt pentru educatoare (28) şi învăţători (16). Lucrările au fost corectate din nou de alte comisii, care nu au putut consulta notele iniţiale.

AICI, rezultate finale în ALBA.

Citeşte şi TITULARIZARE 2015, REZULTATE finale în ALBA: Încă şase candidaţi au primit minimum nota 7 şi au acces la posturi pe perioadă nedeterminată

Reamintim că din Alba peste 70 la sută dintre candidaţi reuşit să promoveze după rezultatele la proba scrisă. Doar 37,7 la sută însă au luat note peste 7, astfel încât să aibă acces la posturi pe perioadă nedeterminată. Nu au fost înregistrate note de 10, însă sunt mai mulţi profesori care au luat peste 9. Cea mai mare notă a fost obţinută de o candidată care a dat examen la disciplina Educaţie Fizică şi Sport: 9,95.

Din datele publicate de IŞJ Alba, din 376 candidaţi, 109 au avut note sub 5 (28,9%), 126 au primit note între 5 şi 6,99, iar 142 au avut minimum 7.

Citeşte şi TITULARIZARE 2015 în ALBA: Doar 37,7% dintre candidaţi au luat note peste 7. Top 10 REZULTATE după proba scrisă

Contestaţiile s-au depus în perioada 20-21 iulie.

În ceea ce priveşte lucrările susţinute de învăţători, acestea s-au corectat la Alba Iulia. Astfel, comisia de evaluare din judeţ (17 evaluatori) a primit din ţară 536 de contestaţii, din 2919 lucrări valabile, care vor fi rezolvate după procedura amintită mai sus.

În judeţul Alba sunt 61 de posturi titularizabile, pentru care se va organiza şedinţă publică de repartizare în 27 iulie, după rezultatele finale. În total, posturi scoase la concurs în judeţ sunt 667, însă nu toate sunt cu normă întreagă.

În Alba, au dat examen 376 de candidaţi, majoritatea pentru posturi de educatori, pentru care sunt disponibile şi cele mai multe locuri.

Citeşte şi TITULARIZARE 2015: REZULTATELE, publicate de Ministerul Educaţiei. CALENDARUL şedinţelor de repartizare pe posturile din şcoli

Candidaţii care au obţinut cel puţin media 5 la inspecţiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2015, au avut posibilitatea să folosească acest rezultat şi în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice şi catedrelor vacante sau rezervate în unităţile de învăţământ preuniversitar.

În judeţul Alba, fost susţinute lucrări la proba scrisă pentru 43 categorii de discipline, care au fost corectate în centre din diferite zone ale ţării respectiv Iaşi, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Ploieşti, Bucureşti, Râmnicu-Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Alba (lucrările pentru învăţători) şi Deva.

Posturile scoase la concurs în Alba:

AICI, Lista posturilor pentru concurs, perioadă nedeterminată din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ disciplină (61 posturi).

AICI, Lista posturilor pentru concurs, perioadă determinată din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ disciplină (224 posturi).

AICI, Lista posturilor propuse pentru continuitate, candidat cu nota/media cel puţin 7 şi definitivat din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ (21 posturi).

AICI, Lista posturilor vacante/rezervate incomplete din ALBA ordonate după disciplină.

AICI, lista posturilor ocupate, în ALBA.

CALENDAR TITULARIZARE 2015 în ALBA

Vineri, 24 iulie 2015: Afişarea rezultatelor finale ale concursului naţional de ocupare a posturilor didactice.

Luni, 27 iulie 2015: Sedinţă publică – repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte) la concurs – 2015, conform art. 61 alin. (8), pe posturi vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă ori în alte judeţe în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Marţi, 28 iulie 2015: Sedinţă publică – repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte) la concurs – 2015, conform art. 61 alin. (8), pe posturi vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă ori în alte judeţe în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Miercuri, 29 iulie 2015: Transformarea posturilor didactice/catedrelor pentru angajare pe perioadă nedeterminată rămase neocupate, în posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă determinată şi reactualizarea listei posturilor didactice/catedrelor.

Marţi, 25 august 2015: Şedinţă publică – repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 5 (cinci) la concurs, sesiunea 2015, conf. Art. 61 alin. (9), în vederea încheierii unui contract pe perioadă determinată, la nivelul judeţului în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă ori în alte judeţe în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Miercuri, 26 august 2015: Şedinţă publică

– soluţionarea cererilor de continuitate la suplinire în 2015-2016, conf. Art. 60 şi 85;

– repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 5 (cinci) la concurs, sesiunea 2014 şi/sau 2013 în vederea încheierii unui contract pe perioadă determinată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Joi, 27 august 2015: Reactualizarea listei posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în urma şedinţei publice din 26 august 2015.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax