Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TITULARIZARE 2015 în ALBA: Doar 37,7% dintre candidaţi au luat note peste 7. Top 10 REZULTATE după proba scrisă

Publicat

hcc_sediu4 Peste 70 la sută dintre candidaţii din Alba care au susţinut examenul de Titularizare 2015 au reuşit să promoveze după rezultatele la proba scrisă. Doar 37,7 la sută însă au luat note peste 7, astfel încât să aibă acces la posturi pe perioadă nedeterminată. Nu au fost înregistrate note de 10, însă sunt mai mulţi profesori care au luat peste 9. Cea mai mare notă a fost obţinută de o candidată care a dat examen la disciplina Educaţie Fizică şi Sport: 9,95.

Din datele publicate de IŞJ Alba, din 376 candidaţi, 109 au avut note sub 5 (28,9%), 126 au primit note între 5 şi 6,99, iar 142 au avut minimum 7.

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare , în 20 iulie, până la ora 21.00 şi 21 iulie, până la ora 15.00. În contestaţie candidatul precizează următoarele informaţii: judeţul, nr. şi denumirea centrului de concurs, numele, iniţiala tatălui, prenumele, codul numeric personal, disciplina la care a susținut proba scrisă în cadrul concursului şi nota contestată.

Citeşte şi TITULARIZARE 2015: Peste 22 la sută dintre candidaţii din Alba au depus contestaţii. Rezultatele finale, VINERI

În judeţul Alba sunt 61 de posturi titularizabile, pentru care se va organiza şedinţă publică de repartizare în 27 iulie, după rezultatele finale. În total, posturi scoase la concurs în judeţ sunt 667, însă nu toate sunt cu normă întreagă.

TOP 10 note la proba scrisă – Titularizare 2015 în Alba:

Mădălina-Ofelia Istrate – Educaţie Fizică şi Sport: 9,95

Daniel-Petru Vârteiu – Economic, Administrativ, Poşta: 9,75

Mihaela-Maria Puşcaş – Matematică: 9,75

Diana-Elena Chiran – Limba şi Literatura Română: 9,7

Cătălin Hidisan – Educaţie Fizică şi Sport: 9,6

Ştefania Mustea – Matematică: 9,55

Cristina-Maria Gherman – Limba şi Literatura Română, Elemente de Pedagogie Şcolară şi Elemente de Didactică Generală Aplicate Disciplinelor din învăţământul primar: 9,5

Mioara-Paula Lupaşcu – Educaţie Fizică şi Sport: 9,4

Cătălin Daniel Marc – Educaţie Fizică şi Sport: 9,4

Iustina-Anica Urdăreanu – Limba şi Literatura Română: 9,35

În Alba, au dat examen 378 de candidaţi, majoritatea pentru posturi de educatori, pentru care sunt disponibile şi cele mai multe locuri.

Citeşte şi TITULARIZARE 2015: REZULTATELE, publicate de Ministerul Educaţiei. CALENDARUL şedinţelor de repartizare pe posturile din şcoli

Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi cunoscute pe 24 iulie, după care urmează şedinţele publice de repartizare pe posturi.

Rezultatele concursului se afişează la sediul Colegiului “HCC” şi al inspectoratului şcolar, dar şi pe site-ul Titularizare 2015, în 20 iulie.

Pentru a fi angajaţi pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială la clasă.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială.

Candidaţii care au obţinut cel puţin media 5 la inspecţiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2015, au avut posibilitatea să folosească acest rezultat şi în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice şi catedrelor vacante sau rezervate în unităţile de învăţământ preuniversitar.

În judeţul Alba, fost susţinute lucrări la proba scrisă pentru 43 categorii de discipline, care au fost corectate în centre din diferite zone ale ţării respectiv Iaşi, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Ploieşti, Bucureşti, Râmnicu-Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Alba (lucrările pentru învăţători) şi Deva.

Posturile scoase la concurs în Alba:

AICI, Lista posturilor pentru concurs, perioadă nedeterminată din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ disciplină (61 posturi).

AICI, Lista posturilor pentru concurs, perioadă determinată din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ disciplină (224 posturi).

AICI, Lista posturilor propuse pentru continuitate, candidat cu nota/media cel puţin 7 şi definitivat din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ (21 posturi).

AICI, Lista posturilor vacante/rezervate incomplete din ALBA ordonate după disciplină.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax