Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TITULARIZARE 2014 în ALBA: Peste 200 de posturi, REPARTIZATE. 425 de catedre şi fracţiuni de normă rămase. A treia şansă de ocupare a locurilor

Publicat

În cadrul sesiunii de Titularizare 2014 în judeţul Alba, alţi 220 de candidaţi şi-au preluat posturile la şedinţa de repartizare de marţi, 5 august, organizată pentru cei care au obţinut cel puţin nota 5 la concurs. Aceştia se alătură celor 33 de cadre didactice cu posturi deja repartizate în prima şedinţă, pentru catedre titularizabile. Cea mai mare concurenţă a fost pentru cele de limba şi literatura română. Au rămas neocupate 425 de posturi şi fracţiuni de normă, din care 135 de posturi întregi. Acestea şi altele care vor fi comunicate de unităţile şcolare până în 25 august vor fi scoase la repartizare pentru candidaţi într-o şedinţă publică la sediul IŞJ Alba, în perioada 27-29 august.

La începutul concursului de Titularizare 2014 în judeţul Alba, au fost comunicate 655 de posturi disponibile. Din acestea, au fost repartizate în total 301 de posturi şi fracţiuni de normă, titularizabile şi pentru suplinitori, preuate de 253 candidaţi.

La şedinţa din 5 august, au fost 108 candidaţi care au primit 151 de posturi şi fracţiuni de posturi în urma concursului de la Centrul nr. 1, Colegiul “Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia şi 112 candidaţi cu 150 de posturi întregi şi fracţiuni de normă, la Centrul nr. 2, Colegiul Tehnic “Apulum” Alba Iulia.

Citeşte şi TITULARIZARE 2014 în ALBA: Şedinţa de repartizare pentru candidaţii cu minimum nota 5

Până acum, 67% din cadrele didactice participante la şedinţe au luat posturi sau fracţiuni de norme. 104 profesori (33%) sunt nerepartizaţi, probabil pentru că nu le-au convenit posturile domiciliu sau aşteaptă următoarea etapă de şedinţe publice, potrivit IŞJ Alba.

Restul de 425 de posturi şi fracţiuni de normă nerepartizate, din care 135 de posturi întregi intră la repartizare în şedinţă publică la sediul IŞJ Alba, în perioada 27-29 august. Pot participa toţi candidaţii cu note peste 5 din promoţiile 2012-2014, însă prioritate vor avea candidaţii din promoţia curentă.

La şedinţele anterioare, unele posturi nu au fost preluate de candidaţi din cauza unor incompatibilităţi referitoare la particularităţile catedrelor şi specializările candidaţilor, de exemplu.

Cei care au preluat posturi de suplinitori, cu contract pe perioadă determinată de un an au o şansă la titularizarea pe catedră în primăvară, cu condiţia să aibă promovat examenul de definitivat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax