Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

TITULARIZARE 2015: Peste 22 la sută dintre candidaţii din Alba au depus contestaţii. Rezultatele finale, VINERI

Publicat


sediu ISJ Alba

isj alba2Peste 22 la sută dintre candidaţii din Alba care au susţinut examenul de Titularizare 2015 au contestat rezultatele la proba scrisă. Din cele 376 de lucrări validate (două au fost anulate), 84 au fost trimise în 11 centre din ţară pentru reevaluarea notei. Majoritatea sunt pentru educatoare (28) şi învăţători (16). Lucrările vor fi corectate din nou de alte comisii, care nu pot consulta notele iniţiale, iar, dacă diferenţa este mai mare de un punct, se va convoca o altă comisie de evaluare, care stabileşte rezultatul final. Vineri, vor fi publicate notele finale.

Reamintim că din Alba peste 70 la sută dintre candidaţi reuşit să promoveze după rezultatele la proba scrisă. Doar 37,7 la sută însă au luat note peste 7, astfel încât să aibă acces la posturi pe perioadă nedeterminată. Nu au fost înregistrate note de 10, însă sunt mai mulţi profesori care au luat peste 9. Cea mai mare notă a fost obţinută de o candidată care a dat examen la disciplina Educaţie Fizică şi Sport: 9,95.

Din datele publicate de IŞJ Alba, din 376 candidaţi, 109 au avut note sub 5 (28,9%), 126 au primit note între 5 şi 6,99, iar 142 au avut minimum 7.

Citeşte şi TITULARIZARE 2015 în ALBA: Doar 37,7% dintre candidaţi au luat note peste 7. Top 10 REZULTATE după proba scrisă

Contestaţiile s-au depus în perioada 20-21 iulie.

În ceea ce priveşte lucrările susţinute de învăţători, acestea se corectează la Alba Iulia. Astfel, comisia de evaluare din judeţ (17 evaluatori) a primit din ţară 536 de contestaţii, din 2919 lucrări valabile, care vor fi rezolvate după procedura amintită mai sus.

În judeţul Alba sunt 61 de posturi titularizabile, pentru care se va organiza şedinţă publică de repartizare în 27 iulie, după rezultatele finale. În total, posturi scoase la concurs în judeţ sunt 667, însă nu toate sunt cu normă întreagă.

În Alba, au dat examen 376 de candidaţi, majoritatea pentru posturi de educatori, pentru care sunt disponibile şi cele mai multe locuri.

Citeşte şi TITULARIZARE 2015: REZULTATELE, publicate de Ministerul Educaţiei. CALENDARUL şedinţelor de repartizare pe posturile din şcoli

Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi cunoscute pe 24 iulie, după care urmează şedinţele publice de repartizare pe posturi.

Rezultatele concursului se afişează la sediul Colegiului “HCC” şi al inspectoratului şcolar, dar şi pe site-ul Titularizare 2015, în 20 iulie.

Pentru a fi angajaţi pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială la clasă.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială.

Candidaţii care au obţinut cel puţin media 5 la inspecţiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2015, au avut posibilitatea să folosească acest rezultat şi în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice şi catedrelor vacante sau rezervate în unităţile de învăţământ preuniversitar.

În judeţul Alba, fost susţinute lucrări la proba scrisă pentru 43 categorii de discipline, care au fost corectate în centre din diferite zone ale ţării respectiv Iaşi, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Ploieşti, Bucureşti, Râmnicu-Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Alba (lucrările pentru învăţători) şi Deva.

Posturile scoase la concurs în Alba:

AICI, Lista posturilor pentru concurs, perioadă nedeterminată din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ disciplină (61 posturi).

AICI, Lista posturilor pentru concurs, perioadă determinată din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ disciplină (224 posturi).

AICI, Lista posturilor propuse pentru continuitate, candidat cu nota/media cel puţin 7 şi definitivat din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ (21 posturi).

AICI, Lista posturilor vacante/rezervate incomplete din ALBA ordonate după disciplină.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat de 51 de ani, aflat la cumpărături, a murit într-un supermarket Lidl din Timișoara. S-a prăbușit între rafturi

Publicat

cumparaturi

Un bărbat de 51 de ani a murit în timp ce se afla la cumpărături, într-un magazin Lidl din Timișoara. O parte dintre clienți, dar și angajații din magazin au sunat la 112, dar echipajul medical care a sosit nu a mai putut face nimic pentru el. Incidentul s-a petrecut miercuri seară. Omul intrase să […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Dacia va prezenta la Geneva primul său automobil 100% electric. Va fi „cea mai accesibilă mașină electrică de oraș de pe piață”

Publicat

Dacia anunță că va prezenta pe 3 martie la Geneva „în premieră mondială cea mai accesibilă mașină de oraș de pe piață, 100% electrică”. Este de așteptat ca modelul de oraș să coste sub 15.000 de euro, dar să fie mult mai accesibil la preț după aplicarea subvențiilor. De mulți ani de zile se vorbește […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Sondaj surprinzător, prezentant la CEx-ul PSD. Ce procente au partidele mari și ce formațiuni nu trec pragul electoral

Publicat

Liderii PSD au discutat în ședința de Comitet Executiv  de miercuri pe marginea unui sondaj de opinie prezentat de Marcel Ciolacu care dă PSD la 27%, în condițiile în care PNL este cotat cu 38 de procente. Același sondaj arată că Pro România, PMP și ALDE nu fac pragul electoral. Conform unor surse din partid, […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Monumentele istorice din Cetatea Alba Carolina, iluminate cu ajutorul unui sistem special. Cât costă și când încep lucrările

Publicat

Albaiulienii și turiștii care se vor plimba în acest an prin Cetatea Alba Carolina sau vor participa la evenimentele organizate în acest spațiu vor putea admira elementele arhitecturale ale fortificației într-o feerie de lumini și culori. Primăria Alba Iulia pregătește lucrările pentru ”iluminat arhitectural dinamic”. Vor fi amplasate instalații electrice cu rolul de a evidenția […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate