Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TITULARIZARE 2016 în Alba: Doar 31 de profesori au obţinut posturi pe perioadă determinată. Următoarea şedinţă de repartizare, în 19 august

Publicat

titularizare Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a organizat luni prima şedinţă de repartizare pe posturi pentru profesori, în cadrul concursului de Titularizare 2016.

Din datele comunicate de inspector şcolar general adjunct Dan Cherecheş, dintre cei 132 de candidaţi care au obţinut cel puţin nota 7 la proba scrisă, doar 31 au obţinut posturi pe perioadă nedeterminată. În total, au fost 37 de posturi titularizabile.

După şedinţa din 8 august, au mai rămas libere posturi de învăţători, educatori, de matematică cu predare în limba maghiară sau de maiştri instructori.

AICI, lista posturilor titularizabile ce au intrat pentru repartizare la şedinţa din 8 august. Majoritatea au fost pentru învăţători, educatori, profesori de Matematică, maiştri instructori (Mecanică).

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuiau să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului sau cel puțin media 8 (opt) la inspecțiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2016. Media de repartizare se calculează astfel: [(nota obținută la proba scrisa)*3+(nota obținută la proba practică/inspecția specială la clasă).

O nouă şedinţă de repartizare va fi organizată de IŞJ în 19 august, pentru posturi de suplinitori, pe perioadă determinată.

AICI, Lista posturilor pentru concurs, perioadă determinată din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ disciplină.

În judeţul Alba, au fost 385 de candidaţi care au participat la concurs, însă 28 s-au retras, iar unul a fost eliminat din examen pentru fraudă. Au fost transmise 356 de lucrări la centrele de evaluare, însă 3 au fost anulate, astfel că au fost 353 de candidaţi cu note.

Vezi și REZULTATE TITULARIZARE 2016 în ALBA: Două note de 10, însă aproape 30% dintre candidaţi nu au reuşit să obţină minimum 5. Detalii de la IŞJ Alba

Vezi şi TITULARIZARE 2016: TOP județe după rezultate înainte de contestații. Unde sunt profesori cu note mari și pe ce loc se află Alba

Peste 120 de candidaţi din Alba au obţinut note între 5 şi 7 la examenul de Titularizare 2016. Aceştia se pot prezenta la şedinţa de repartizare a posturilor pentru suplinitori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax