Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE TITULARIZARE 2020 în ALBA: 56 de profesori din 537 nu s-au prezentat la proba scrisă. Primele rezultate, în 4 august

Publicat

Au fost 56 de absenți la proba scrisă de miercuri în cadrul examenului de Titularizare 2020, în Alba. În total, au fost înscriși 537 candidați, dintre care 89 din promoția curentă. Testarea durează patru ore și este organizată în două centre, la Alba Iulia.

Potrivit datelor transmise pentru Alba24 de către inspector școlar general adjunct Elena Ignat, au fost înregistrați 33 de absenți la Centrul de Concurs Nr. 1 de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca și Crişan” Alba Iulia (cu 315 candidați înscriși), respectiv 23 de absenți la Centrul de Concurs Nr. 2 – Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia, care avea 222 candidați arondați.

Vezi și TITULARIZARE 2020: REZULTATELE la examen au fost publicate. NOTELE profesorilor la proba scrisă

UPDATE, ora 13.38: Inspectorul școlar de resurse umane, Constantin Negucioiu, a precizat pentru Alba24 că, pe lângă cei 56 de candidați care nu s-au prezentat la proba scrisă, au mai fost 39 de candidați care s-au retras în timpul testării: 33 dintre ei din motive personale, 6 din motive medicale. Au rămas 442 de candidați care au susținut proba scrisă, din cei 537 înscriși inițial.

Nu au fost cazuri de candidați care să nu fie primiți la testare din cauza temperaturii peste cea de referință.

Proba a început la ora 9.00 și a fost organizată pentru 52 de discipline, în Alba. Majoritatea candidaților sunt educatori sau învățători.

Anul acesta sunt 115 posturi titularizabile și 728 neocupate în total. Vezi AICI lista posturilor în Alba.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor școlare, dar și pe site-ul https://titularizare.edu.ro.

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în perioada 12 – 14 august.

CALENDAR TITULARIZARE 2020:

29 iulie 2020 – desfășurarea probei scrise

4 august 2020 – comunicarea rezultatelor inițiale

4-5 august 2020 – înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare;

Notă: contestațiile pot fi transmise și prin poștă electronică până la 12:00, în data de 5 august 2020, situație în care candidatul anexează la contestația transmisă și cartea/buletinul/ adeverința de identitate. Numărul de înregistrare se comunică candidatului prin poștă electronică și prin afișare pe site-ul inspectoratului școlar.

5-10 august 2020 – soluționarea contestațiilor;

11 august 2020 – comunicarea rezultatelor finale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax