Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN1, în „curba morţii”, între Aiud şi Miraslău

Publicat

pol

Traficul rutier pe DN 1, la ieşire din municipiul Aiud spre Unirea, a fost blocat pe ambele sensuri de mers, vineri, în jurul orei 20.00, din cauza unui accident. Un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a lovit de o altă maşină. O persoană a fost rănită şi transportată la spital.

Circulaţia pe direcţia de intrare în Aiud a fost reluată, în jurul orei 20.10 şi, în scurt timp, pe ambele sensuri de mers. Zona în care s-a produs accidentul este cunoscută şoferilor drept „curba morţii”, din cauza înclinaţiei carosabilului şi a denivelărilor. Porţiunea de drum a fost refăcută de mai multe ori şi a fost impusă restricţie de viteză, însă se pare că toate aceste măsuri nu împiedică producerea accidentelor, în continuare, pe tronsonul dintre Aiud şi Miraslău. Reamintim că, în acelaşi loc, acum un an, şi-a pierdut viaţa, într-un accident rutier, şi inspectorul principal de poliţie Simona Guţu (40 de ani), fost purtător de cuvânt al IPJ Alba şi soţul acesteia, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul DNA – Serviciul Teritorial Alba.

IPJ Alba a comunicat că accidentul s-a petrecut la ora 19.53, pe DN 1, la kilometrul 413+346 metri, în afara localităţii Aiud. Acesta a fost cauzat de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, de către un şofer de 27 de ani, din Jibou (Sălaj). P.M., aflat la volanul unuia dintre autoturismele implicate în accident, a ajuns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus o tânără de 24 de ani, din Blaj. În urma accidentului, tânăra a suferit leziuni corporale uşoare şi a rămas sub supraveghere medicală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax