Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tragedie în localitatea Laz. Un bărbat de 37 de ani a decedat în urma unui INCENDIU izbucnit la casa în care locuia

Publicat

incendiu, acoperis, pompieri

incendiu acoperis pompieri Un bărbat de  37 de ani din Laz, comuna Săsciori a decedat în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă, la casa în care locuia.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la ISU Alba și IPJ Alba, pentru a cerceta cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, incendiul a izbucnit din cauza fumatului. Cel mai probabil, bărbatul a fumat într-o cameră a casei, care a fost distrusă de flăcări. În urma incendiului, bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Garda de intervenție Sebeș, în cooperare cu un echipaj de la Inspectoratul de Poliție Județean Alba au fost solicitați să intervină duminică, în localitatea Laz, comuna Săsciori, pentru a cerceta cauza probabilă a unui incendiu, care s-a produs și s-a dezvoltat în noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2017. În urma acestui incendiu, o persoană și-a pierdut viața, proprietarul casei, V.G., de 37 de ani. Pompierii militari s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de intervenție. În urma cercetării, s-a stabilit, drept cauză probabilă a incendiului, fumatul”, transmite ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax