Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tragedie în satul Arţi din Munţii Sebeşului: Un bărbat de 51 de ani s-a spânzurat de un copac, după ce şi-a bătut soţia şi a incendiat două case

Publicat

ac

padure de moliziUn bărbat de 51 de ani din satul Arţi, în Munţii Sebeşului, s-a sinucis după ce şi-a agresat soţia şi a incendiat două case. Omul se afla sub influenţa alcoolului şi a sfârşit spânzurat de un copac, într-o pădure din apropiere.

Tragedia s-a produs sâmbătă, 23 mai, în localitatea Arţi, ce aparţine de comuna Şugag. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, şi-a lovit nevasta şi ulterior şi-a dat foc casei. Nu s-a oprit aici, ci a mai incendiat şi locuinţa unui vecin.

Pompierii au ajuns cu greu la locul incendiilor, pentru că zona este izolată, iar casele au ars în proporţie de 80 la sută.

Citeşte şi INCENDIU în comuna Șugag: Un bărbat a dat foc la două case în satul Arți. Nu s-a putut interveni cu autospeciale de stingere la fața locului

După scandalul din sat, bărbatul a plecat într-o pădure din apropiere şi s-a spânzurat de un copac. Cadavrul acestuia a fost ridicat de medicii legişti pentru efectuarea necropsiei.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 10.51, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 43 de ani, din localitate Arţi, comuna Şugag, cu privire la faptul că soţul său a agresat-o după care a incendiat locuinţa.

La faţa locului s-a deplasat echipe de poliţişti şi pompieri, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că Ş.P.P., de 51 de ani, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri cu soţia, folosind o butelie cu arzător, a incendiat locuinţa din lemn precum şi o altă locuinţă din lemn, aflată în apropiere, după care a fugit.

Cu ocazia verificărilor efectuate de echipa de cercetare, Ş.P.P. a fost găsit spânzurat într-un copac de la intrarea în liziera pădurii.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit sâmbătă, la ora 10.01, în localitatea Arți, comuna Șugag, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două case de locuit. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șugag. Intervenția a fost îngreunată de drumul greu accesibil. Ca urmare a acestui eveniment au ars: la prima locuință – casa de locuit în totalitate pe o suprafață de aproximativ 100 mp, un aragaz, mobilă, bani și două cazane de țuică, iar la a doua locuință – casa de locuit pe o suprafață de circa 150 mp, o mașină de spălat, un televizor, o moară de măcinat și o motocoasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax