Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Traian Berbeceanu, încă o VICTORIE în justiție împotriva fostului șef SRI, Ioan Tarnu. Decizie DEFINITIVĂ

Publicat

Traian Berbeceanu a câștigat încă un proces împotriva fostului șef SRI Alba, Ioan Tarnu. Judecătoria Deva a respins o plângere penală formulată în 2015 de Tarnu împotriva lui Berbeceanu.

Judecătoria Deva a respins definitiv o plângere penală înregistrată în 2015 de către Ioan Tarnu fostul șef SRI Alba împotriva lui Traian Berbeceanu care atunci deținea funcția de comisar șef al BCCO Alba Alba Iulia.

Plângerea a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În 2017, Parchetul a decis că plângerea este neîntemeiată şi a decis să claseze dosarul.

Citește și: Fostul șef al SRI Alba, Ioan TARNU a pierdut procesul cu Traian BERBECEANU, la Judecătoria Alba Iulia

Tarnu a contestat decizia Parchetului, la Curtea de Apel Alba Iulia. De la Curtea din Alba Iulia, dosarul a fost strămutat la Judecătoria Alba Iulia şi după la Judecătoria Deva.

La instanța din Deva, magistrații au decis respingerea plângerii și au hotărât ca Ioan Tarnu să îi plătească lui Traian Berbeceanu cheltuieli judiciare în valoare de 2.000 de lei. Decizia este definitivă.

În baza art. 341 alin. 6 lit. a C.p.p. respinge plângerea formulată şi, pe cale de consecinţă, menţine soluţia procurorului. Obligă petentul să plătească intimatului suma de 2.000 lei cheltuieli judiciare. Obligă petentul să plătească în favoarea statului suma de 50 lei cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, din data de 18.06.2018, se arată în decizia instanței din Deva.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax