Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Traian Berbeceanu, mesaj dur către ministrul Carmen Dan, după împușcarea unui polițist trimis neechipat în misiune

Publicat

tb

Mesaj dur al fostului șef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, adresat ministrului de Interne, Carmen Dan, după moartea unui polițist trimis neechipat să prindă un infractor periculos.

Acesta reproșează ministrului lipsa echipamentelor de protecție pentru polițiști și a armamentului performant promis dar și ”risipa de energie” depusă de partidul care a propulsat-o pe Carmen Dan în fruntea instituției, pentru ”amnistie, pentru grațiere, pentru reducerea limitelor prescripției faptelor penale”.

”S-a mai prăpădit un polițist aflat în misiune, doamna Carmen Dan. De astă dată, împușcat de un infractor recidivist, urmărit internațional.

Nu doamnă ministru, colegul nostru nu avea echipament de protecție, nu era dotat cu vreuna dintre miile de veste antiglonț promise în urmă cu doi ani.

Nu doamnă ministru, polițistul ucis și colegii lui nu erau înarmați cu pistoalele de ultimă generație promise, ci cu pistoletele Carpați, vechi, decalibrate și absolut neperformante.

Știm, doamna ministru, că partidul care v-a propulsat în funcție a risipit energii și resurse deosebite pentru amnistie, pentru grațiere, pentru reducerea limitelor prescripției faptelor penale.

Poate că de aceea, doamnă ministru, nu v-a mai rămas timp să vă gândiți la polițiștii înjunghiați în gări și la cei împușcați în misiune, la lipsurile logistice deosebite ale celor care-și desfășoară activitatea în stradă.

Știm însă sigur că vă veți grăbi cu înaintarea în grad, post mortem, a EROULUI NOSTRU! Gest care nu mai folosește nimănui, doamnă ministru…” a scris pe contul său Traian Berbeceanu.

Interlopul Ionel Marcel Lepa l-a împușcat în gât pe Cristian Amariei, un polițist din județul Timiș. Polițistul a murit la scurt timp de la împușcare.

Ionel Marcel Lepa avea condamnări pe bandă rulantă încă din anii 90, scrie Opinia Timișoarei, fiind posesorul unui cazier foarte bogat.

l

De-a lungul anilor a primit sentințe în dosare de tâlhărie, furt calificat, hărțuire, favorizarea infractorului și conducere fără permis, dar și pentru o evadare, în 1999, de la un punct de lucru al penitenciarului Timișoara, fiind prins după câteva luni bune.

În prezent este căutat de sute de polițiști și jandarmi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popescu Isabela

    marți, 04.06.2019 at 09:43

    Structura pe care a condus-o dl. Berbeceanu se numeste BCCO (Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate), nicidecum BCCOA, cum este mentionat la inceputul articolului. Sunteti jurnalisti, informati-va temeinic inainte de a scrie/publica!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax